Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Domácí bělení zubů v 21 minutách

26. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Bílý a zdravý chrup je jednou ze známek ženské krásy a přitažlivosti. Která z nás po něm někdy nezatoužila. Existuje mnoho metod. Tou dražší je ordinační bělení, které vám provede váš stomatolog. Méně nákladnou, ale stejně účinnou je bělení v pohodlí domova.

Co je hlavní příčinou nevzhledně zabarvených zubů?

Mezi hlavní příčiny žlutých zubů (kromě genetických předpokladů) patří jídlo, ústní hygiena a stárnutí. Většina běžných potravin, jež každodenně konzumujeme, obsahuje složky, které používají výrobci ke zvýraznění jejich barvy. A ty pak krásně zbarvují i naše zuby. Mezi ty nejzákeřnější patří červené víno, káva, cigarety, sladkosti nebo antibiotika.

Pozor na babské rady a zaručené tipy

Pokud zadáte do internetového vyhledávače bělení zubů, vyskočí vám ihned spousta rad, které jsou podle pisatelek zaručeně účinné. Buďte ale opatrní. Po použití citronové kůry, jedlé sody, octa nebo dokonce kurkumy možná docílíte na pár dní bělejších zubů, ale také si můžete nenávratně poškodit zubní sklovinu!

Autor: Ionic white

Domácí bělení, ale které?

Přípravků na domácí bělení je celá řada. Lze je velice snadno zakoupit v lékárně nebo na internetu. Pásky, tužky na bělení zubů, kartáčky nebo pasty. I tento typ bělení má ale svá úskalí. Při nesprávném nebo nadměrném používání může dojít ke zvýšené citlivosti zubů, podráždění dásní nebo jejich krvácení. Nepočítejte také, že výsledky budou trvalé. Pokud jste častí pijáci kávy nebo náruživý kuřáci, původní barva se vám během pár týdnů vrátí zpět. Novinkou v domácím bělení je LED světlo. Systém na bělení zubů Ionic White™ je snadno použitelná technika na bázi LED technologie, která kombinuje bezpečné LED světlo a ionty stříbra. Gel Ionic White™ obsahuje ionty stříbra, které se aktivují, pokud jsou vystaveny bezpečnému modrému LED světlu. Působením iontů stříbra se aktivují bělící látky, které začnou intenzivně a rychle účinkovat tak, že pronikají hluboko do zubů.

Autor: Ionic white

Tento přípravek způsobil v mém životě i kariéře úžasné změny. Poté, co jsem si před pár měsíci prohlížel své fotky, začal jsem se obávat, že moje zuby mají vliv na mé vztahy na pracovišti. Od té doby, co jsem začal používat tento produkt, se mi zvýšilo sebevědomí a dokonce jsem byl povýšen. Neříkám, že to je jediný důvod, ale jsem přesvědčen, že to pomohlo!

Martin Straka, 34 - Mariánské Lázně

Autor: Ionic white