Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jak dostat pleť zpátky do kondice? Vsaďte na výběr kosmetiky

21. září 2017 | 10:08
Prezentace klienta |

Vlasy i pleť dostaly v létě hodně zabrat. Jak napravit chyby, které napáchalo prudké sluneční záření, chlorovaná či mořská voda? Ptali jste se paní Ing. Evy Štěpánkové, která je zakladatelkou kosmetické firmy Ryor!

Dobrý den, jak se díváte na rozdělení péče o pleť podle věku 30+, 40+ atd. Je dobré se tímto řídit? Ne každý stárne stejně rychle. Pokud například začnu ve 40 používat řadu 40+, nezvykne si pleť zbytečně na náročnější péči a nepřestane sama přirozeně ´fungovat´ a paradoxně stárnout rychleji? Děkuji.

Dobrý den, ano, právě proto nemáme rozdělené řady dle věku. Někdo může mít vrásky v 25 letech a jiný o nich ani v 45 neví. Doporučuji dostatečnou hydrataci v každém věku, například Kyselinou hyaluronovou v gelu http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/kyselina-hyaluronova---gel/, který se aplikuje pod krém ráno i večer. Je lepší krémy občas prostřídat, aby si pleť na jednu složku příliš nezvykla.

Dobrý den, v létě jsem to celkem přehnala s opalováním a zůstaly mi na čele a po straně obličeje tmavší skvrny. Zkoušela jsem babskou radou"vybělit" citronem, ale spíš jsem si pokožku rozdráždila. Co s tím? Může pomoci kosmetika? Děkuji

Dobrý den, vyzkoušejte Depigmentační krém http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/depigmentacni-krem/ kterým postižená místa potírejte do eliminace skvrny. Nezapomeňte ale pleť a kůži chránit a to nejen v létě. Vyzkoušet můžete náš lehký Duo aktivní krém z řady Cílené ochrany pleti http://www.ryor.cz/cz/produkty/cilena-ochrana-pleti/

Dobrý den, v mládí jsem trpěla velkými problémy s akné...letos, na prahu 30ky se mi problémy s pletí začínají vracet. Doporučila byste mi nějaký produkt, který by mi můj problém pomohl odstranit nebo alespoň zmírnit?

Dobrý den, základem v péči o pleť je správné čištění http://www.mujryor.cz/clanky/pece-o-plet/1337083681-videoclanek--naucte-se--spravne-odlicovat-a-cistit-plet!-je-to-zaklad!/. Dále bych vám pak doporučila naši řadu Cannabis Derma Care http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/ díky obsahu vzácného kanabidiolu, který řeší většinu problémů v pleti by vám měl pomoci.

Objevila se mi suchá místa na tváři, ale některá jsou zase mastná… Jaký mám použít krém? Na smíšenou pleť?

Doporučila bych vám Konopný výživný krém s kmenovými buňkami http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/ obsažený kanabidiol řeší problémy s pletí a zároveň vyživí sušší místa.

Dobrý den, do jaké míry ovlivňuje kvalitu pleti pitný režim? Dekuji předem za odpověď.(Radka)

Dobrý den, pitný režim ovlivňuje pleť hodně a to jak je hydratovaná. Pokud se budete mazat nejlepšími krémy a málo pít, nemůžete čekat dokonalé výsledky. 

Celý chat s odbornicí je k dispozici zde: