Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Micelární voda a krém pro citlivou pleť

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Micelární voda a krém pro citlivou pleť
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
25. září 2017 | 06:00

Opět jsme otestovaly novinky! Byly mezi nimi micelární voda a krém pro citlivou pleť, Labello v novém designu a krém na oční okolí. Jak dopadly?

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Čisticí micelární voda Dermacol, Sensitive, 179 Kč (400 ml)

Micelární voda od Dermacolu se hodí i na citlivé oční okolí. Obsahuje panthenol, který je ověřený v použití na zklidnění pleti. Make-up odlíčila spolehlivě a pleť nebyla pak napnutá ani přesušená. A to je to, co od odličovacího přípravku očekávám!

Intenzivní hydratační péče Hyalurogel, Mixa, 249,90 Kč

Nový krém od Mixy je určený pro velmi citlivou a suchou pleť. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která dodává pleti potřebnou hydrataci. Konzistencí je krém docela hutný, osobně bych jeho využití pro svou smíšenou pleť viděla hlavně v zimě.


Krém na oční okolí Esprit Clair K, Le Chaton, 453 Kč

Oční okolí hydratuje a redukuje v něm jemné vrásky. Může se používat na každý typ pleti bez rozdílu a výrobce uvádí, že by měl i oční okolí rozjasňovat. Balení má praktickou pumpičku jako většina přípravků od značky Le Chaton a na obě oční okolí mi vystačila jedna dávka. Na mě osobně byl krém docela mastný, nutno ale podotknout, že je určený pro starší věkovou skupinu.

Pečující balzám na rty Labellino, 139 Kč

Labello má nový kabát! Design je sice nový, ale jinak můžete očekávat to, co u jeho předchůdce: výživu, hydrataci rtů a jemný lesk. Voní po malinách a červeném jablku. Klasika, která nezklame, ale v neotřelém balení, které padne skvěle do ruky.

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková