Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Novinky pro suchou pleť a oboustranná řasenka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Novinky pro suchou pleť a oboustranná řasenka
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
18. září 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky tento týden? Vyzkoušely jsme oboustrannou řasenku pro objem a prodloužení řas, nový micelární gel, krém na ruce a hydratační sérum na pleť.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

Oboustranná řasenka Full Focus Lash Duo Prima Donna, Mii, 567 Kč 

Řasenka má dva kartáčky – jeden objemnější na horní řasy a jeden menší na dolní řasy. Je to praktičtější, než by se mohlo zdát, protože menším kartáčkem si dolní řasy nalíčíte mnohem lépe a bez obtiskávání. Řasenka mě i mile překvapila tím, jak řasy prodloužila, zahustila a natočila. Prostě ideální! 


Micelární gel Hyalurogel, Mixa, 139,90 Kč (200 ml)

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá pleť skvěle hydratovat. Gel se tudíž hodí pro ty, kdo trpí suchou pletí. Gel můžete použít na celý obličej včetně očního okolí. Je hypoalergenní, takže ho mohou používat i ty s citlivou pletí. Také potěší, že balení má pumpičku, takže manipulace je snadnější.


Sérum Hydrabio, Bioderma, 440 Kč (40 ml)

Je určeno pro velmi dehydratovanou pleť a mělo by ji zjemnit a rozjasnit. Zajímavé je to, že obsahuje látky, které stimulují pokožku k jejím přirozeným hydratačním schopnostem. V praxi je to průhledný gel bez parfemace, který splňuje to, co většina sér – okamžitě se vstřebává a nezanechává mastný lepkavý film, takže můžete nanášet další péči nebo make-up.


Krém na ruce Repaircare, Nivea, 100 Kč (75 ml)

Hledáte pořádný krém, který zklidní vaše podrážděné, suché a začervenalé ruce? Nový krém od Nivey bude vaším zachráncem. Je docela mastný, ale to je to, co podrážděné ruce potřebují! Navíc potěší nový design.

Zaujala vás některá z novinek? Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: Lucie Houdková