Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak pečovat o pleť po létě? Ptejte se zakladatelky firmy RYOR!

8. září 2017 | 14:49
Prezentace klienta |

Vaše pleť potřebuje po létě velkou dávku hydratace. Zatímco vy jste si užívala teplo, pleť musela vydržet všechny prudké sluneční paprsky, chlor z bazénu či mořskou vodu. Proč se nevyplatí podcenit péči po létě? Jak pleti dopřát to nej? Ptejte se Ing. Evy Štěpánkové, která je zakladatelkou kosmetické firmy Ryor. Chat proběhne v pondělí 18.9. od 13:00.

online chat
Dobrý den, mám po létě dost pigmentových skvrn. Je nějaká možnost se jich zbavit a chránit se před nimi jinak než tuhými tělovými mléky nebo oleji? Děkuji za odpověď (Věra)
Foto
Dobrý den, s pigmentovými skvrnami zatočí Depigmentační krém http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/depigmentacni-krem/ který se aplikuje do eliminace skvrn. Následně je nutné pleť chránit výrobky z řady Cílená ochrana pleti http://www.ryor.cz/cz/produkty/cilena-ochrana-pleti/, aby se skvrny znovu neobjevily.
Dobrý den, paní Evo, jak o svou pleť pečujete po létě Vy? :) Děkuji a hezký den. (Adéla)
Foto
Dobrý den, hydratace není nikdy dost, takže hodně pleť hydratuji například naší Kyselinou hyaluronovou v gelu, Hydratačním sérem s ceramidy a používám výživné krémy.
Dobrý den, můžete mi prosím popsat, jaké jsou rozdíly při péči o pleť v zimě a v létě. Případně mi prosím doporučte produkty (pokud možno přírodní). Pleť 40 +. Díky(Laura )
Foto
Dobrý den, jednoduše můžeme říci, že v létě stačí produkty lehčí a v zimě jsou potřeba výživnější. Záleží ale velmi na typu pleti. Pro vaši pleť bych vám doporučila řadu Arganový olej http://www.ryor.cz/cz/produkty/arganovy-olej/
Zdravím Vás, Jak zvolit správný čisticí výrobek a pleťovou vodu, především v krizovém těhotenství. Děkuji Moc!(Agáta P.)
Foto
Dobrý den, čištění je základ péče o pleť, na video se podívejte zde http://www.mujryor.cz/clanky/pece-o-plet/1337083681-videoclanek--naucte-se--spravne-odlicovat-a-cistit-plet!-je-to-zaklad!/ Správné výrobky vyberete dle typu pleti.
Dobrý den, používám léta váš krém Mandlový ultramastný, a jsem moc spokojená . Čím případně tento krém doplnit, jakou další péčí? Bylo mi letos 34 let.(Jana)
Foto
Dobrý den, hydratace pleti není nikdy dost, proto bych vám doporučila Kyselinu hyaluronovou - gel http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/kyselina-hyaluronova---gel/ a Hydratační sérum s ceramidy http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/hydratacni-serum-s-ceramidy/ nebo občas vyživit pleť Hydratační maskou s minerály http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/hydratacni-maska-s-mineraly/
Dobrý den paní Štěpánková, zaregistrovala jsem novou řadu BIO Ryor Care. Doporučila byste mi prosím něco z této nové řady pro regeneraci pleti po létě? Děkuji (Lucie)
Foto
Dobrý den, žádnou takovou řadu nemáme. Máme řadu Cannabis Derma Care s obsahem vzácného kanabidiolu, který řeší většinu problémů s pletí. Z této řady bych vám doporučila Konopný výživný krém s kmenovými buňkami http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/
Dobrý den, jak se díváte na rozdělení péče o pleť podle věku 30+, 40+ atd. Je dobré se tímto řídit? Ne každý stárne stejně rychle. Pokud například začnu ve 40 používat řadu 40+, nezvykne si pleť zbytečně na náročnější péči a nepřestane sama přirozeně ´fungovat´ a paradoxně stárnout rychleji? Děkuji.(Helena)
Foto
Dobrý den, ano, právě proto nemáme rozdělené řady dle věku. Někdo může mít vrásky v 25 letech a jiný o nich ani v 45 neví. Doporučuji dostatečnou hydrataci v každém věku, například Kyselinou hyaluronovou v gelu http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/kyselina-hyaluronova---gel/ který se aplikuje pod krém ráno i večer. Je lepší krémy občas prostřídat, aby si pleť na jednu složku příliš nezvykla.
Dobry den co by jste mi doporucila ? Dekuji M.R.(Martina)
Foto
Dobrý den, bohužel jste nenapsala jaký problém máte nebo typ pleti. Kompletní nabídku najdete na našich stránkách www.ryor.cz
Dobrý den, v létě jsem to celkem přehnala s opalováním a zůstaly mi na čele a po straně obličeje tmavší skvrny. Zkoušela jsem babskou radou"vybělit" citronem, ale spíš jsem si pokožku rozdráždila. Co s tím? Může pomoci kosmetika? Děkuji(Alice)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte Depigmentační krém http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/depigmentacni-krem/ kterým postižená místa potírejte do eliminace skvrny. Nezapomeňte ale pleť a kůži chránit a to nejen v létě. Vyzkoušet můžete náš lehký Duo aktivní krém z řady Cílené ochrany pleti http://www.ryor.cz/cz/produkty/cilena-ochrana-pleti/
Dobrý den, v letních měsících mám problém s tím, že se mi vysušuje kůže na nosu. Co byste doporučila za výživu? Když použiju hodně mastný krém, vyskáčou mi na nose pupínky. Moc děkuji, (Bára)
Foto
Dobrý den, doporučila bych vám Konopný výživný krém s kmenovými buňkami, http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/ který pleť krásně vyživí a díky obsaženému kanabidiolu případné problémy vyřeší.
Dobrý den, jak správně hydratovat pleť s mastným T?(Kristýna)
Foto
Dobrý den, vyzkoušejte lehkou Kyselinu hyaluronovou - gel http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/kyselina-hyaluronova---gel/ který se aplikuje ráno a večer pod krém. Pleť krásně hydratuje a zbavuje prvních vrášek.
hezký den,chtěla bych se zeptat jestli můžu používat krémy od Ryoru když mám takzvanou růžovku v obličeji,jsem ročník 1948 díky moc(marcela)
Foto
Dobrý den, určitě ano vyzkoušejte naše Klidnicí sérum pro intolerantní pokožku http://www.ryor.cz/cz/produkty/derma-ryor---pece-o-podrazdenou-pokozku/klidnici-serum-pro-intolerantni-pokozku/ který klidní pokožku a následně Konopný výživný krém s kmenovými buňkami http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/.
Dobrý den, je nutné používat různou péči o pleť v létě a v zimě?(Lucie Bílá )
Foto
Dobrý den, určitě ano. V létě je možné používat lehčí krémy, v zimě naopak výživnější a ochranné před zimou.
Dobrý den, v mládí jsem trpěla velkými problémy s akné...letos, na prahu 30ky se mi problémy s pletí začínají vracet. Doporučila byste mi nějaký produkt, který by mi můj problém pomohl odstranit nebo alespoň zmírnit? Děkuji, Iveta S.(Iveta)
Foto
Dobrý den, základem v péči o pleť je správné čištění http://www.mujryor.cz/clanky/pece-o-plet/1337083681-videoclanek--naucte-se--spravne-odlicovat-a-cistit-plet!-je-to-zaklad!/ Dále bych vám pak doporučila naši řadu Cannabis Derma Care http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/ díky obsahu vzácného kanabidiolu, který řeší většinu problémů v pleti by vám měl pomoci.
V jakém věku myslíte, že je vhodné již používat kosmetiku proti vráskám, stárnutí apod.? Chodím pravidelně na kosmetiku, je mi 35 let a vrásky zatím nemám a pleť působí mladistvě :-) Přesto bych měla již s péčí na omlazení, či proti stárnutím začít? Děkuji za Vaši odpověď.(Marie)
Foto
Právě proto nemáme označené řady věkovými kategoriemi, jelikož jsem originál a někdo může mít vrásky ve 30 a někdo o nich ani ve 40 neví. Pokud máte stále mladistvou pleť, můžeme vám jen závidět :) myslím ale, že hydratace není nikdy dost, tedy bych vám doporučila Kyselinu hyaluronovou - gel http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/kyselina-hyaluronova---gel/ kterou aplikujete ráno a večer pod váš oblíbený krém. Pleť bude dostatečně hydratovaná a svěží.
Dobrý den, v oblasti okolo úst a brady se mi často tvoří černé tečky, jak tomu zabránit nebo předcházet?(Eva)
Foto
Dobrý den, základní je správné čištění, videoukázka zde http://www.mujryor.cz/clanky/pece-o-plet/1337083681-videoclanek--naucte-se--spravne-odlicovat-a-cistit-plet!-je-to-zaklad!/ následně pokud se budou objevovat černé tečky, můžete vyzkoušet přímo Masku na černé tečky http://www.ryor.cz/cz/produkty/aknestop/maska-na-cerne-tecky/ kterou stačí aplikovat jednou týdně.
Jaké přípravky jsou vhodné na smíšenou pleť?(Martina)
Foto
Máme přímo přípravky pro tento typ pleti http://www.ryor.cz/cz/produkty/normalni-a-smisena-plet/
Dobrý den, paní Štěpánková, jakou péči byste doporučila ženám se zralou pletí 50+? Děkuji a přeji Vám pěkný den. Alena(Alena)
Foto
Dobrý den, doporučila bych vám naši řadu Arganový olej http://www.ryor.cz/cz/produkty/arganovy-olej/ krásně vyživí pleť, vyhlazuje vrásky a zároveň nebudete mít pocit velké mastnoty.
Objevily se mi suchá místa na tváři, ale některá jsou zase mastná .. Jaký mám použít krém? Na smíšenou pleť? Petra(Petra)
Foto
Doporučila bych vám Konopný výživný krém s kmenovými buňkami http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/ obsažený kanabidiol řeší problémy s pletí a zároveň vyživí sušší místa.
Jak moc ovlivňuje hydrataci to co jíme? Kosmetické přípravky, jistě nejsou samospásné, čím to mohu podpořít?(Markéta)
Foto
Samozřejmě i zdravý životní styl a strava ovlivňují naši pleť. Co se týče hydratace jde hlavně o dostatečný pitný režim.
Chtěla bych se zeptat, mám ještě opálení po létě, jak často doporučujete peeling, aby mi opálení vydrželo co nejdéle? Soňa Dvořáková(Soňa Dvořáková)
Foto
Peeling můžete aplikovat dle potřeby, ale měl by stačit jednou týdně.
Zdravim, pouzivam vas matujici krem. Zacinajji se mo delAt supinky na nose. Jak casto jej mohu používat,abych pleti neuškodila?(Karla)
Foto
Pokud máte sušší pleť je vhodné pod Matující krém s pudrovým efektem nanést jiný krém například Konopný výživný krém s kmenovými buňkami http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-vyzivny-krem-s-kmenovymi--unkami/ a až následně Matující.
Zdravím, v létě byly velká horka a mám dost zničené paty ze sandálků, nějaká regenerace pro nohy? děkuji za odpověď Nina(Nina)
Foto
Skvělý je Konopný regenerační krém na nohy http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/konopny-regeneracni-krem-na-nohy/ který díky obsaženým látkám účinně zjemňuje a zvlážňuje suchou a ztvrdlou pokožku.
Mám po létě pigmentové skvrny, jak to nejlépe schovat? Magdaléna Voborná(Magdaléna Voborná)
Foto
Na pigmentové skvrny je nejlepší Depigmentační krém http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/depigmentacni-krem/ aplikujte na postižená místa až do jejich eliminace. Je zároveň ale potřeba používat přípravky s ochranným faktorem http://www.ryor.cz/cz/produkty/cilena-ochrana-pleti/
Dobrý den, co tedy doporučujete po léťě? Co je nejúčinnější? Měla jsem 2x dovolené a je to na vlasech hodně znát, děkuji Petra K.(Petra K.)
Foto
Dobrý den, je potřeba dopřát vlasům hodně hydratace a regeneraci jako dopřáváte pleti. Na hloubkovou regeneraci je skvělý Vlasový keratin sprej http://www.ryor.cz/cz/produkty/hair-care/vlasovy-keratin-sprej/ který vlasy zregeneruje a zároveň ho můžete používat i jako bezoplachový kondicionér. Vlasy vyživí, osvěží a nezatěžuje.
dobrý den,mám problematickou pleť,takzvanou růžovku,ráda bych se zeptala jestli je možno používat krémy od Ryoru,děkuji(marcela)
Foto
Dobrý den, určitě ano, na skoro všechny problémy pleti jsou skvělé přípravky z řady Canabis derma care http://www.ryor.cz/cz/produkty/canna-is-derma-care/ které obsahují vzácný kanabidiol, který řeší veškeré problémy v pleti. Dokonce s ními lidé účinně řeší atopické ekzémy, lupénky a jiné.
Po letní dovolene mám velké pigmentove skvrny pod očima . Co s tím ???(Nataša Boirova)
Foto
Pigmentové skvrny můžete jednoduše odstarnit Depigmentačním krémem http://www.ryor.cz/cz/produkty/intenzivni-osetreni-pleti/depigmentacni-krem/ Na postižená místa budete aplikovat do jejich eliminace. Avšak nesmíte zapomínat na další ochranu pleti, proto doporučuji v období na jaře do podzimu ochranné krém z řady Cílená ochrana pleti http://www.ryor.cz/cz/produkty/cilena-ochrana-pleti/
Dobrý den, Ráda bych si koupila dobry krém pod make-um. Děkuji Blahova(Blahova Lída)
Foto
Dobrý den, záleží velmi na vašem typu pleti. Pokud sháníte lehký hydratační krém, doporučuji například tento http://www.ryor.cz/cz/produkty/normalni-a-smisena-plet/hydratacni-24hodinovy-krem-s-aloe-vera-a-kyselinou-hyaluronovou/ Pokud chcete doporučit kompletní péči o vaši pleť, můžete navštívit jednu z našich poraden http://www.ryor.cz/cz/akce-poradny-a-slevy/
Dobry den, do jake miry ovlivnuje kvalitu pleti pitny rezim? Dekuji predem za odpoved.(Radka)
Foto
Dobrý den, pitný režim ovlivňuje pleť hodně a to jak je hydratovaná. Pokud se budete mazat nejlepšími krémy a málo pít, nemůžete čekat dokonalé výsledky. Hezký den