Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Anti-age krém, který obsahuje zlato

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Anti-age krém, který obsahuje zlato
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
11. září 2017 | 06:00

Co jsme vyzkoušely tento týden? Luxusní anti-ageingový krém, novou pleťovou vodu proti akné, krém určený jak na ruce, tak i nohy a novou paletku stínů se zlatavými odlesky.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

  

Paletka stínů La Palette Gold, L´Oréal Paris, 479 Kč

Paletka si nese název GOLD, ale jen pár z nich je do zlatova. Zbytek je rozverný: modré, fialové i žluté odstíny. Všechny jsou dost třpytivé, takže je to paletka hodící se spíše na večerní líčení, ale zároveň odstíny nejsou zas tak křiklavé. Největší přednost je ale v tom, že třpytky při líčení vůbec neopadaly na tvář!

Pleťová voda pro problematickou pleť Acne Clear, Dermacol, 119 Kč (200 ml)

Jak už vyplývá z názvu, hodí se pro problematickou pleť se sklonem k akné. Pleť čistí a stahuje póry. Není určená pro odličování očí, patří jen na pleť a dekolt a měla by se používat ráno i večer. Pleť skvěle osvěží a při odličování nepálí ani pleť nezůstane napnutá. U pleťové vody určené na akné je to milé překvapení!

Zvláčňující krém na ruce & nohy s vřídelní solí, mátou a bambuckým máslem, Manufaktura, 169 Kč

Zjemňuje kůži díky glycerinu, zklidňuje ji díky panthenolu. Také obsahuje bambucké máslo a dva oleje, které o pokožku pečují a hydratují ji. Konečně krém, který je určený jak na ruce, tak i nohy, protože když si chodidla mažete, krém vám přece zůstane i na rukou?! Krém je to dost mastný a vůně máty je pronikavá tak, že ihned dostanete chuť na mojito!

Krém My secret 24k gold cream, For Life & Madaga, 1995 Kč (50 ml) 

Tento anti-ageingový krém je výjimečný složením i designem. Obsahuje mikropráškové zlato, kaviár, rostlinné buněčné extrakty, kyselinu hyaluronovou a další látky, které by vám měly dopomoct k perfektní pleti. Nádherně voní a na pleti je vážně příjemný. Akorát takový pocit jsem měla i z jiných a mnohem levnějších krémů. Nicméně jeho účinky po prvním použití hodnotit nemůžu! 

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková