Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak pomoci zničeným vlasům?

4. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte roztřepené konečky nebo se vám lámou? Rostou vaše vlasy pomalu a jsou matné? Není se čemu divit. Dnešní uspěchaná doba tomu napomáhá. Vlasy citlivě reagují například na přísné diety, na častý stres, vyčerpání, na stravu s nedostatkem vitamínů a minerálů a také na hormonální změny.

Nanést si přípravek na vlasy prostě nestačí

Na trhu je spousta kosmetických přípravků, které nabízejí rychlou pomoc. Je však nutné si uvědomit, že takové přípravky představují pouze krátkodobé řešení problému. Vlasová kosmetika totiž nedokáže přivést potřebné výživné látky do vlasových váčků a zajistit tak jejich optimální zásobení.

Vašim vlasům pomůžete jejich správnou výživou

Nabízí se začít s pravidelnou a pestrou stravou, ale ruku na srdce - málokdo z nás ji v této uspěchané době pečlivě dodržuje. Nejen naše tělo, ale také vlasy proto trpí. U vlasů platí jednoduché pravidlo: Čím je vnitřní výživa vlasů kvalitnější, tím zdravější a krásnější budou i vaše vlasy.

Nejdůležitější pro strukturu zdravého vlasu je bílkovina keratin. K jeho dostatečné tvorbě je potřeba aminokyselina L-cystein. Dalším důležitým prvkem pro zdravé vlasy je křemík. Jeho nedostatek máza následek křehké, třepivé vlasy, o vypadávání vlasů ani nemluvě. Ale jak se k němu dostat?

Autor: Clinical nutricosmetics

Křemík obsahuje například přeslička nebo proso. Jenže kdo z nás se vydá do luhů a hájů hledat přesličku? A to jsou zmíněné pouze dvě složky nutné pro zdravé, kvalitní, pevné a neroztřepené vlasy.

Bujná kštice snadno na dosah

Zdá se vám to celé příliš komplikované? Ale vůbec ne! O komplexně vyváženou vnitřní výživu vlasů se postará doplněk stravy CLINICAL Hair-Care. Základním kamenem tohoto preparátu je KERATIN RENEWAL SYSTEM™. Je to opravdu výživný koktejl obsahující komplexní spektrum vitamínů a minerálů a současně složky nutné pro tvorbu keratinu.

Co je však nejdůležitější - všechny důležité živiny, jsou speciálním aktivátorem přenášeny přímo do vlasové hováčku. To, co vlasy potřebují proto, aby byly zdravé a krásné, se dostane přesně tam, kde je to potřeba. Jedna tobolka denně zaručí, že vlasy budou krásné, lesklé a bohaté a přestanou vypadávat.

Kdy je vhodné užívat Clinical Hair Care?

  • Při zvýžené lámavosti vlasů.
  • Při pomalém růstu vlasů.
  • Při zhoršené kvalitě vlasů a vlasové pokožky.
  • Při nadměrném vypadávání vlasů.
  • Pro podporu hustoty vlasů.
  • Pro podporu přirozené vitality vlasů.
    Autor: Clinical nutricosmetics

Více informací získáte na www.clinical.cz.