Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Úžasně hebká pleť díky čisticímu elixíru

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Úžasně hebká pleť díky čisticímu elixíru
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
28. srpna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky pro tento týden? Pleťový čistič, rozjasňující sérum, tekuté oční linky s metalickým odleskem a rtěnka od značky přírodní kosmetiky. 

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

 

Čisticí 1minutový elixír Krásná slečna, Havlíkova apotéka, 329 Kč (200 ml)

Je určený pro aknózní a pórovitou pleť. Pleť vyčistí, detoxikuje, měl by vyčistit póry, a tím předcházet vzniku akné a zčervenání. Snese ho i pleť náchylná vůči ekzémům. Nanáší se na pleť prsty. Chvíli masírujete a pak necháte minutu působit a smyjete vodou. Výsledek? Čistá pleť bez pnutí. Takhle hebkou pleť jsem už dlouho neměla!

Rozjasňující sérum s vitaminem C Le Chaton, 598 Kč (30 g)

Sérum dodá pleti energii potřebnou na to, aby se obnovovala, a chrání ji před vlivy okolního prostředí. Tím pádem bude pleť rozzářená a mladistvá. Hodí se taky pro ty, které bojují s pigmentovými skvrnami. Když budete totiž sérum používat pravidelně, měly by být postupně světlejší.

Tekuté oční linky Maybelline Master Ink Metallic, odstín 32 Twilight Purple, 199,90 Kč

Jsou horkou novinkou od Maybelline. Řadu Master Ink rozšířili o dva odstíny, šedohnědý a fialový, které jsou metalické. Linka u odstínu Twilight Purple je fialová, ale hází odlesky do modré. Jsou dost odolné, rychle zasychají a pak už s nimi nehnete. Aplikátor je pěkně tenký a měkký, takže to neškrábe, jako se mi to stalo u některých linek. 

Rtěnka Lavera Brilliant Care, odstín Frosty Champagne, 137 Kč

Poslední novinkou je zástupce přírodní kosmetiky – vysouvací rtěnka od Lavery. Zkoušela jsem odstín 01 s názvem Frosty Champagne, který mi příliš neslušel, byl až moc světlý. Je to spojení rtěnky a lesku, ale v tomto případě mi to přijde spíš jako tónovaný balzám na rty, protože o rty zároveň i pečuje.

 

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková