Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstál fixační sprej na make-up?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstál fixační sprej na make-up?
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
10. července 2017 | 06:00

Co jsme testovaly tentokrát? Hdyratační krém pro citlivou pleť, rozjasňovací tyčinku, balzám na rty a fixační sprej na make-up. Jak kosmetické novinky dopadly? Dozvíte se ve videu!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstál fixační sprej na make-up? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Hydratační krém Eucerin AQUAporin Active, 519 Kč

Pleť by měl hydratovat do hloubky a zároveň by ji neměl dráždit. Pro mě osobně byl až moc mastný a nechtěl se moc vstřebat, a to navzdory tomu, že jeho textura je krásně lehká. Je bez parfemace, a protože já preferuji spíše voňavé krémy, osobně bych si ho za denní krém nevybrala. Ale pro citlivou a suchou pleť se může stát číslem jedna!

Rozjasňovač v tyčince Master Strobing Stick Maybelline, 249,90 Kč

Rozjasňovač využijete hlavně v létě. Vybrat si můžete z několika variant: tekutý, pudrový nebo jako tento v tyčince. Nejpřesnější aplikace docílíte podle mě s tím v tyčince, protože vám nikam neopadá – tak jako ten pudrový. Kámen úrazu ale může být jeho zapracování do pleti. Jeho přechody musí být co nejméně znatelné, ale zároveň se vám může podařit si rozjasňovač umazat. 

Fixační sprej na make-up L´Oréal Infallible, 399,90 Kč

Tahle vychytávka slibuje zafixování make-upu, a tím pádem jeho delší výdrž. Teorie zní skvěle, ale v praxi to trochu pokulhává, alespoň u mě. Na obalu píší, že se jedná o mlhu, ale sprej není rozhodně tak jemný. Voda ale po nanesení docela rychle zaschne. Je potřeba se tedy se sprejem naučit manipulovat a hlavně nezapomenout před použitím protřepat.

Balzám na rty Topvet, třešeň a arganový olej, 78 Kč

Balzám je bezbarvý a je v plechovce. Je i dost tuhý a musíte prstem trochu "rejdit", než balzám naberete. Celkově ho hodnotím pozitivně, je to takový ten univerzální balzám, který se vždy hodí a díky těm správným ingrediencím se postará o rozpraskané rty.
Autor: luh