Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Polomatná rtěnka s balzámem v jednom

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Polomatná rtěnka s balzámem v jednom
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
26. června 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Vyzkoušely jsme krém na ruce s vůní růže, arganový pleťový krém, tekutý rozjasňovač a rtěnku a balzám v jednom.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu: 

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Polomatná rtěnka s balzámem v jednom • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Arganový aktivní krém Topvet, 190 Kč (50 ml)

Pleťový krém, který se hodí pro jakoukoli pleť bez rozdílu. Po vyzkoušení si ale myslím, že se bude hodit pro sušší typ pleti. Je docela mastný a ani po několika minutách se nevstřebal tak, jak já od krému očekávám. 


Wellness krém na ruce Herbacin s divokou růží, 134 Kč (75 ml)

Příjemný krém na ruce s krásnou uklidňující vůní. To je přesný popis toho od Herbacinu. Je docela mastný, takže bych ho doporučila spíše na noc než na mazání rukou přes den. Praktické je také jeho menší balení.

Středně matná rtěnka Marionnaud Semi-Matt Chubby Stick, odstín 01, 103 Kč

Jedná se o rtěnku a balzám v jednom. Produkty tohoto typu dodají rtům barvu a lesk. Proto je tato novinka tak výjimečná, je totiž polomatná. Nečekejte úplnou matnost, to ani rtěnka neslibuje. Ale oproti klasickým lipbalmům je to vážně rozdíl.

Tekutý rozjasňovač Maybelline Master Strobing Liquid, 249 Kč

Rozjasňovače jsou mé lásky a na vyzkoušení toho v tekuté formě jsem se moc těšila! Líbí se mi, že ho můžete smíchat s make-upem, a vytvořit tak rozjasňující make-up. Nebo ho aplikovat na tvář tak jako klasický pudrový nebo tuhý rozjasňovač.

Na další testování novinek se můžete těšit v pondělí!

 

Autor: luh