Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mikádo, sestříhané prameny i ofina: Trendy střihy na léto podle celebrit!

30. května 2017 | 06:00

Nová sezona volá po novém účesu. Co se inspirovat u slavných žen? Poradíme vám, jaké střihy vlasů jsou teď v kurzu a který z nich bude sedět vašemu tvaru obličeje.

Nechcete se vzdávat dlouhých loken, ale přece jen toužíte po změně? Nechte si vlasy lehce sestříhat, jako to nosí například vždy dokonale upravená Jennifer Aniston (41). Vašim vlasům prostříhání prospěje a budou působit svěžím dojmem. Nejlépe sedne tento střih těm z vás, které mají obličej tvaru oválu, srdce nebo i čtverce. Hodí se zejména pro ty, které mají od přírody hodně vlasů.

Jennifer Aniston (48) na Oscarech 2017. Dlouhé vlasy má jemně sestříhané. Hodí se pro oválný i čtvercový obličej. Slušet bude i vám, které máte obličej ve tvaru srdce.
Autor: Profimedia.cz

Pixie cut a mikádo

Pokud sledujete alespoň trochu sociální sítě, víte, že trend velí zkrátit! Pixie cut a bob, neboli mikádo, se stále hřejí na výsluní.

Pro milovnice krátkých vlasů se může inspirací stát například Katy Perry (32), která s vlasy v poslední době pořádně experimentuje.

Komu bude tento střih slušet?  Všem ženám, které získají odvahu radikálně změnit vizáž! Nicméně je třeba zvážit typ vašich vlasů. Abyste byla se střihem spokojená, je potřeba mít vlasy, které mají texturu a jsou od přírody objemnější.

Pokud nejsou krátké vlasy nic pro vás, můžete se odvázat alespoň v podobě bobu. Bob, neboli mikádo, v délce nad ramena nebo lehce pod ně vás rozzáří a sedne téměř všem typům. Rozhodnout si jen musíte to, zda jste odhodlaná se vzdát dlouhých vlasů, nebo ne!

Pokud si na krátké mikádo netroufáte, délka pod ramena bude pro vás to pravé. Nejlépe bude slušet těm, kdo mají kulaté tváře, vystouplé lícní kosti, nebo naopak protáhlý obličej. Více najdete ve fotogalerii!

Jaké jsou trendy střihy pro toto léto? Inspiraci hledejte ve fotogalerii!

Přemýšlíte i o změně barvy vlasů? Podívejte se, jaká barva ovládla letošní rok 2017!

Video se připravuje ...
Barvou vlasů letošního roku je "blorange". Komu bude slušet? • VIDEO: Ladislav Novák/bpž

 

 

 

 

Autor: luh