Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

3 tipy pro zahuštění a regeneraci vlasů

26. května 2017 | 12:00
Prezentace klienta |

I vlasy potřebují svou péči. Často si za jejich špatný stav můžeme sami – jedná se zejména o drastické domácí barvení, dále sušení příliš horkým vzduchem, nedostatečná ochrana při žehlení a natáčení, ale i přímé vystavování slunci.

Pojďme se podívat na tři tipy, jak kvalitu vlasů opět zvýšit.

1)     Šampon s keratinem

Pokud kvalita vašich vlasů pokulhává, je potřeba jim dodat vzpruhu. Keratin je základní stavební složkou vlasů. Ovšem nešetrnou péčí dochází k jeho narušení a je potřeba keratinovou strukturu obnovit.

Pivní šampon s keratinem (109 Kč) dodá vlasům objem, lesk, pevnost a zajišťuje jejich šetrné mytí i regeneraci. Šampon je vhodný ke každodennímu mytí přírodních i barvených vlasů. 

Autor: Ryor

2)     Odložte kondicionér, zkuste keratin sprej

Vlasový keratin sprej (167 Kč) je výrobek, který při pravidelné péči vlasy intenzivně regeneruje. Kompletně nahradí kondicionér, který vlasy zbytečně zatěžuje a působí pak zplihle. Aplikujte ideálně denně, buď na ručníkem vysušené vlasy, případně i do zcela suchých vlasů. Ocení ho majitele dlouhých i krátkých vlasů.

Autor: Ryor

3)     Zahustěte vlasy urychlovačem růstu - 3 měsíční kúra

Urychlovač růstu vlasů (348 Kč) neurychlí růst již stávajících vlasů, ale urychlí růstové fáze vlasových cibulek, které zjednodušeně napsáno „odpočívají“. Při pravidelné aplikaci přípravku na pokožku hlavy (ne do vlasů!) dojde k jejich aktivaci a vlasy se postupně začnou zahušťovat. Během 3 měsíců přibude až 28 000 nových vlasů.

Autor: Ryor

Pokud potřebujete poradit, ať už v péči o vlasy či o pleť, neváhejte nám napsat do naší online kosmetické poradny na www.kosmetickyblog.cz

Přejeme vám hodně zdaru!