Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trápí vás řídnutí vlasů a rádi byste měli svou krásnou a zdravou hřívu zpět?

22. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Krásné husté vlasy podtrhují ženskou i mužskou krásu. Která z žen by nechtěla mít po celý život lesklé a zdravé vlasy? Některým z nás začínají šedivět už ve třiceti, jiné už ve dvaceti trápí vypadávání vlasů. Nelze se proto divit, že ve chvíli, kdy naše pýcha začne řídnout, bijeme na poplach. Pokud se vám zdá, že vám denně vypadává více vlasů, zpozorněte.

Ze života vlasů…

Vlas je zrohovatělá organická látka. Během dne nám běžně vypadne padesát až sto vlasů, přičemž průměrná délka života lidského vlasu je 2 až 6 let. Jeden vlasový kořínek nám přitom dokáže vyprodukovat během své existence až 12 vlasů!

Autor: Clinical nutricosmetics s.r.o.

Pozor na správnou životosprávu!

Kvalita vlasů velice souvisí s vaším stylem života a životosprávou. Pokud jste náruživou kuřačkou, chodíte nepravidelně spát, máte rozkolísanou hladinu hormonů, držíte drastické diety anebo nejste v psychické pohodě, na krásné vlasy můžete rovnou zapomenout. Vlasy potřebují živiny z vašeho těla a pokud je nemají z čeho brát, strádají. Častou příčinou je také nedostatek vitamínů.

Jejich pevnost a lesk lze výrazně zvýšit užíváním kvalitního doplňku stravy se speciálním složením zaměřeným na výživu vlasů a vlasové pokožky. Vlasy jsou z 90% tvořeny bílkovinou keratin – a ten tvoří 3 nejčastější aminokyseliny: metionin, cystein a tyrosin. Právě tyto aminokyseliny jsou součástí doplňku stravy Clinical Hair Care. Ten obsahuje i vysoce účinný Keratin renewal systém, který dodává vlasovým buňkám živiny pro tvorbu keratinu - bílkoviny utvářející strukturu vlasu a poskytující optimální výživu. Tato vnitřní vlasová výživa s aktivátorem je doplněna o Nutrikomplex, který se skládá z vitamínů a minerálů. Aby se tyto látky dostaly až k cílovým buňkám, obsahuje tento přípravek jedinečný Pycnograph-IN activátor, ve kterém je přítomen extrakt ze semen hroznů, zvyšující prokrvení vlasové pokožky. 

Autor: Clinical nutricosmetics s.r.o.

Kdy je vhodné užívat Clinical Hair Care:


•    při nadměrném vypadávání vlasů
•    při zhoršené kvalitě vlasů a vlasové pokožky
•    pro podporu přirozené vitality vlasů
•    pro podporu hustoty vlasů
•    při pomalém růstu vlasů
•    při zvýšené lámavosti vlasů                                                           

Více informací získáte na www.clinical.cz