Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakou kosmetiku upřednostňuje top modelka Zuzana Stráská?

20. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Významná modelingová agentura Elite Model Look letos opět pořádá castingy pro nové modelingové naděje. Ambasadorkou této soutěže není nikdo jiný než úspěšná top modelka Zuzana Stráská. A protože tahle práce vyžaduje maximální nasazení, topmodelka Zuzka neváhala a vyzkoušela nové kosmetické zbraně značky ARTDECO na zamaskování únavy. Jaké produkty si nemůže vynachválit? A které triky musíte znát, pokud toužíte po matné bezchybné pleti?

Top modelka Zuzana při své práci otestovala nové make-upy, korektory a štětce

Žena, která je na roztrhání a její čas je vzácný, potřebuje make-up, který v první řadě perfektně drží, vypadá svěže a v neposlední řadě poskytuje několikahodinový matný vzhled pleti. Mezi tyhle produkty určitě patří fialový korektor ARTDECO. Díky němu vznikne svěží dojem porcelánové pleti. Pro důkladné zamaskování kruhů pod očima, se kterými se bohužel potýká většina z nás, můžeme použít meruňkový korektor. Pokud se tyto krycí produkty důkladně zapracují a spojí s make-upem, nemá líčení chybu a vysněný efekt zůstane věrný po celý den!

Autor: www.artdecoshop.cz

Kolekce Cover & Correct od ARTDECO - The Art of Makeup

Kolekce make-upů, kamufláží, transparentního fixačního pudru a nových oválných štětců Cover & Correct od ARTDECO přináší na trh nepostradatelné pomůcky k absolutnímu zakrytí a neutralizaci kožních problémů, se kterými musíme zápasit. Výsledkem je zdravá, bezchybná, zářivá a sjednocená pleť.  Vizážisté a kosmetičtí odborníci již dlouhou dobu určují trendy v líčení. Spolu s modelkami vyvíjí ideální kosmetické kolekce pro bezchybný make-up.

Pro skutečný "wow efekt“ je potřeba nejen zamaskovat veškeré nedostatky pleti ale zároveň k tomu použít kvalitní kosmetiku. To aby pleť dýchala, mohla se regenerovat a byla dostatečně hydratovaná. Základ kolekce Cover & Correct vychází z doplňkových barev, kdy každá krycí barva má svůj účel. Meruňková koriguje tmavé skvrny a stíny pod očima. Zelená překrývá červené skvrny a rozšířené žilky. Žlutá redukuje tmavé kruhy pod očima a levandulovou dosáhnete svěží porcelánové pleti. Jak pracovat s barevnými kamuflážemi, ukazuje naše bloggerka v následujícím videu.

Zbraň č. 1 – korektory v tyčince

Díky praktickému tvaru můžete s korektory v tyčince Color Correcting Stick's přesně korigovat zamaskování nedostatků pleti. Korektor stačí aplikovat jednorázově, není nutné vrstvit. Oleje v korektoru zaručí dlouhodobé a voděodolné krytí. Č. 2 Green - zelený vizuálně snižuje zarudnutí, č. 4 Levander - fialový vytváří svěží porcelánovou pleť. Tmavé skvrny a kruhy potlačí žlutý korektor č. 7 Yellow. A pro olivovou pleť použijte meruňkový č. 8 Apricot, který dokonale zakryje tmavé skvrny a kruhy pod očima.

Autor: www.artdecoshop.cz

Zbraň č. 2 – kamufláže

Liquid Camouflage jsou snadno aplikovatelné tekuté kamufláže. Díky podílu ultra jemných pigmentů dokonale sjednocují rozdílné odstíny pleti. Pleť je perfektně krytá, bez viditelného nánosu produktu. Tekutá konzistence umožňuje splynout s vaší tváří jako druhá kůže. Liquid Camouflage zcela zamaskuje a skryje tetování. Krémová formule se jemně vstřebává do pokožky. Arganový olej, lysin, panthenonol a extrakt z tygří trávy pokožku vyživují a zajišťují jí stálou elasticitu. Kamufláže neobsahují žádné parabeny a po zaschnutí se nerozmazávají. ARTDECO nabízí Liquid Camouflage v těchto odstínech: č. 12 Light Apricot, č. 16 Rosy Sand a č. 22 Beige Dust. Ty jsou ideální pro chladné odstíny pleti. Pro teplé odstíny pleti použijte č. 32 Sunn Tan, č. 38 Summer Honey a č. 46 Dune Sand.

Autor: www.artdecoshop.cz

Zbraň č. 3 – paleta korektorů pro perfektní pleť

Most Wanted Color Correcting Palette od ARTDECO se skládá ze všech barev potřebných pro vysoce kvalitní a profesionální krytí veškerých nedostatků pleti. Neutralizuje a zakrývá nedokonalosti a výsledkem je sjednocená, zářivá pleť. Díky krémové textuře se korektory z palety velice snadno nanášejí a zapracovávají do pleti. Arganový olej vyživuje pokožku. Díky štětci, který je součástí paletky, lze korektory snadno a přesně aplikovat. Paletka obsahuje nezbytné zrcátko. Green - zelený vizuálně snižuje zčervenání, Levander fialový vytváří svěží, porcelánovou pleť. Známky únavy, jako jsou například kruhy pod očima a tmavé skvrny, lze zakrýt pomocí žlutého korektoru Yellow. Meruňový Apricot poskytuje svěží vzhled a perfektně kryje pigmentové skvrny a tmavé kruhy pod očima. Vše je samozřejmě dermatologicky testováno.

Autor: www.artdecoshop.cz

Zbraň č. 4 – fixační pudr do kabelkJemný kompaktní fixační transparentní pudr Setting Powder Compact, v elegantním pouzdře se zrcátkem vyvinuli experti ARTDECO z ikonického celosvětově oblíbeného sypkého fixačního pudru. Nový kompaktní fixační transparentní pudr zanechá pokožku sametově jemnou, zmatněnou a hlavně - zafixuje make-up na celý den a učiní ho voděodolným. Kompaktní fixační transparentní pudr je zasazen do elegantního pouzdra se zrcátkem a houbičkou, čímž se stává perfektním společníkem na cesty. K pudru lze po vypotřebování koupit náhradní náplň. Neobsahuje chemické složky.

Sypký fixační pudr The Fixing Powder je oblíbený ikonický produkt s jemnou práškovou konzistencí. Zafixuje jakoukoliv kamufláž od ARTDECO, vydrží na pleti celý den a zanechává make-up opět voděodolný. Je vhodný pro všechny typy pleti a je k dispozici v užitečném dávkovači nebo v klasickém balení.

Zbraň č. 5 - luxusní, oválné štětce prémiové kvality ve třech velikostech

Nový malý oválný prémiový štětec Small Oval Brush Premium Quality je dokonalým nástrojem pro aplikaci očních stínů, roztírání korektorů okolo očí a pro precizní aplikaci rozjasňovačů! Tekuté a pudrové textury nejlépe nanesete a rozetřete novým středním oválným prémiovým štětcem Medium Oval Brush Premium Quality. Štětec je ideální pro použití na místech kontur obličeje – lícní kosti, nos, brada. Velký oválný prémiový štětec byl vyvinut k rovnoměrnému nanášení produktů na největší plochy obličeje a jeho použití zaručuje dokonalé sjednocení pleti. Všechny štětce jsou vyrobeny z velice jemných syntetických vláken a díky ergonomické rukojeti je práce se štětci opravdu snadná.

Autor: www.artdecoshop.cz

Zbraň č. 6 – voděodolná kamufláž na tělo

Vysoce krycí kamufláž na tělo Body Camouflage kryje a maskuje pigmentové skvrny a nežádoucí kožní zabarvení. Velice snadno se nanáší. Krycí schopnost produktu můžete zesílit opakovaným nanesením neboli vrstvením. K dispozici jsou ve třech odstínech č. 08 Natural Cashmere, č. 11 Vanilla Beige a č. 17 Light Walnut.

Produkty ke komplexnímu zakrytí nedokonalostí pleti najdete na specializovaném e-shopu s kosmetikou ARTDECO.