Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka a tužka na oči které drží!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou
VIDEO: Adam Blažovič
22. května 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? V redakci jsme otestovaly pleťový krém pro citlivou pleť, avokádovou masku, oční stíny v tužce a dlouhotrvající rtěnku. Jak dopadly po prvním vyzkoušení?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to, za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou • VIDEO: Adam Blažovič

Jako první jsem vyzkoušela bariérový krém 2DERM Reha special. Hodí se pro citlivou pokožku, pro ty, kdo trpí kožním onemocněním, ale také pro ty, které trápí suchá pokožka. Krém vytvoří na pleti ochrannou vrstvu a pomáhá ji tak udržovat hydratovanou. Krém se hodí i jako první pomoc při spálení sluncem, urychluje totiž hojení kůže. Stojí 850 korun.

Zklidňující avokádová maska mi byla velice příjemná. Zmírní podráždění pokožky
a začervenání a hned, jak si ji nanesete, cítíte krásně chladivý pocit. Masku necháte působit patnáct minut. Během tohoto času se do pleti poměrně dost vstřebá, ale zbytky můžete setřít navlhčeným tamponkem. Stojí 299 korun.

Oční stíny v tužce od Artdeco mě překvapily svou výdrží. Když je nanesete, už s nimi vážně nehnete. I odličovač očí s nimi měl co dělat! Navíc, tužka je měkká a líčí se s ní jedna radost. A mně nezbývá nic víc než chválit! Stojí 359 korun. Zkoušela jsem odstín 68 palm tree.

A to nejlepší na konec: dlouhotrvající rtěnka Provocalips od Rimmelu. Odstín little minx je úžasně sytý. Rtěnka je dvoufázová, nejdřív nanesete barvu, necháte ji zaschnout a poté balzám, který rty hydratuje a barvu zafixuje. Po nanesení první vrstvy jsem měla na rtech sametový pocit, vůbec ne vysušující. A její výdrž? I micelární voda s ní měla co dělat! To, myslím, mluví za vše.

Na další testování se můžete těšit v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh