Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Tónovací balzám a objemová řasenka

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Tónovací balzám a objemová řasenka
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
15. května 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Ve videu uvidíte novou řasenku od Maybelline, noční krém s arganovým olejem, transparentní fixační pudr od Artdeco a tónovací balzám od Lush!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Tónovací balzám a objemová řasenka • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Maybelline Colossal Big Shot má vašim řasám dodat hlavně objem. Já osobně mám ráda, když jsou řasy opravdu výrazné a prodloužené, a to tato řasenka na mých řasách neudělala. Musím ale ocenit to, že řasy neslepila a nedělala žmolky. Stojí 199,90 koruny.

Noční krém s arganovým olejem od české značky Le Chaton je pro pleť pořádnou dávkou péče. Je docela mastný, ale protože se jedná o noční péči, vůbec to podle mě nevadí. Hodí se pro všechny typy pleti a má i anti-age efekt. Určitě potěší i to, že je čistě přírodní. Stojí 490 korun.

Vyzkoušela jsem si také fixační pudr od Artdeco. Je transparentní, splyne s odstínem pleti, a to se mi moc líbí. Protože když jste spokojená s odstínem vašeho make-upu, nemusíte ho překrývat jiným odstínem pudru! Tento fixační pudr make-up zafixuje a zmatní pleť. Stojí 389 korun.

Tónovací balzám Lush Strawberry Bombshell mě překvapil svou intenzivní barvou, která u tónovacích balzámů není obvyklá. Je pořádně hutný a extra voňavý, protože ve svém složení obsahuje opravdové jahody. Stojí 245 korun.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh