Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z Ivany Zemanové je blondýna! Která barva jí sluší více?

10. května 2017 | 16:37

Manželka prezidenta Ivana Zemanová (52) si během let, po která se objevuje na veřejnosti v roli první dámy, prošla několikrát změnou vzhledu. Tmavý odstín vlasů postupně vyměňuje za světlejší. Na překvapivém setkání s Jiřím Kajínkem se stejně překvapivě objevila jako úplná blondýna. 

Od svatby Ivany a Miloše Zemanových uplynulo již čtyřiadvacet let. Nikdy nepatřila mezi modelky, ale pár kilogramů navíc, které se daly v mládí odpustit, jí dnes moc na dokonalém vzhledu nepřidává. Nejčastěji ji navíc vidíme v tmavých barvách.

Radikálnější změnou prochází její barva vlasů. Proč je najednou z hnědovlásky blondýna? A dokonce se oblékla i do bílého saka! „Často když přijdou ženy do kadeřnictví a vyžadují výraznou změnu, je to kvůli tomu, že potřebují změnu i v životě a tohle je jejich první krok, nebo kvůli tomu, že prožívají nějaké dramatické období,“ tvrdí kadeřnice Miluška Najman Petrušková z Ateliéru Glam. V každém případě novou, velmi blonďatou variantu jejího účesu příliš neschvaluje. A shodne se na tom i s několika kolegyněmi. „Je z ní další tuctová blondýna, tmavší odstíny jí slušely víc, měla větší šmrnc a osobnost,“ dodává.

Co myslíte: sluší Ivaně Zemanové více světlá, nebo tmavá barva vlasů? Prohlédněte si galerii.