Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Buďte okouzlující a svěží díky beauty produktům značky Braun

10. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Vést moderní život znamená být neustále v pohybu. Ať už jsme v práci, s přáteli či v rodinném kruhu, stále „něco děláme“ a nemáme ani chvilku čas na sebe. Braun nyní představuje hned tři nové produkty, které vám ho ušetří, a vy se budete moci věnovat tomu, co vám dělá radost.

Život je přece od toho, aby byl plný prožitků. I proto se nám hodí zkrášlovací produkty, které nám ušetří čas, a zároveň povedou ke skvělým výsledkům. S Braunem se budete vždy cítit připravená na vše, co vám život přinese. Nikdy tak nebudete muset dělat jakékoliv kompromisy ohledně vašeho vzhledu. Pro rok 2017 Braun navíc rozšířil svou nabídku produktů o mnoho nových inovativních řešení, která vám zajistí hebkou zářící pokožku a zároveň ušetří čas.

Braun FaceSpa: první epilátor na světě, který zároveň čistí a revitalizuje pokožku

Braun představuje nový doplněk k obličejovému epilátoru Braun FaceSpa – masážní nástavec pro obnovu pokožky. Ten ji jemně promasíruje a pročistí, takže už po pouhých třech aplikacích bude vaše pokožka jemnější a zároveň viditelně mladistvější. Hlavice se skládá z jednoduše omyvatelných silikonových hrotů, které odstraňují odumřelé buňky a zpevňují vaši přirozenou pružnost prostřednictvím stovek mikro vibrací. Jedná se o efektivní nástroj, s nímž budete schopna odstranit nežádoucí chloupky, pročistit a oživit pokožku, stejně jako nanést snadno make-up. Jeden přístroj – šest možností využití.

Autor: Procter and Gamble

Braun Silk-epil 9 SkinSpa: kompletní zkrášlovací set pro domácí použití s výsledky jako ze salónu

Nový masážní nástavec pro revitalizaci pokožky těla je součástí balení s epilátorem Braun Silk-épil 9 SkinSpa. Ten se přizpůsobí křivkám vašeho těla a intenzivně promasíruje pokožku, čímž jí dodá pocit hebkosti a jemnosti. Masáž zároveň stimuluje krevní cirkulaci. Tento špičkový epilační a masážní systém vám umožní dopřát si ten nejvyšší standart v péči o krásu a lesk vaší pokožky v teple domova.

Autor: Procter and Gamble

Braun Silk-expert IPL: pro permanentní odstranění viditelných chloupků

Díky unikátní technologii SensoAdapt™ je Braun Silk-expert IPL jediným přístrojem který kontinuálně detekuje tón pokožky (80krát za vteřinu) a adaptuje intenzitu světla tak, aby zaručil ty nejideálnější výsledky dlouhotrvající epilace. Braun nabízí tu nejefektivnější domácí IPL technologii, který vám zkrátí dobu vašeho zkrášlování, aniž byste musely činit jakékoliv kompromisy ohledně dlouhotrvající hebkosti a jemnosti pokožky. Klinické výzkumy prokázaly, že již po čtyřtýdenních procedurách ženy pocítily významný pokles v růstu chloupků. Po loňském představení Silk-expert 5 IPL letos přibyl Silk-expert 3 IPL, který představuje cenově dostupný přístroj, vhodný pro ty, kteří chtějí vyzkoušet technologii IPL na vlastní kůži poprvé.

Autor: Procter and Gamble

O značce Braun

Braun, patřící pod společnost Procter & Gamble, byl založen v Německu v roce 1921. Zabývá se vývojem a výrobou širokého spektra domácích přístrojů, v nichž se snoubí inovace, vysoká kvalita a jedinečný design. Nabízí pestrou škálu produktů – od elektrických holicích strojků, zkrášlovacích přístrojů pro dámy až po produkty pro péči o vlasy. Produkty značky Braun jsou distribuovány po celém světě. Pro více informací, novinek i detailních parametrů jednotlivých produktů Braun navštivte naše stránky.