Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Ústní voda v tabletkách a transparentní pudr

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ústní voda v tabletkách a transparentní pudr
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
10. května 2017 | 06:00

Jaké novinky ze světa kosmetiky by vám neměly uniknout? Tak například ústní voda v podobě tabletek, fixační transparentní pudr, hydratační balzám nebo klasická černá tužka na oči okořeněná miniaturními třpytkami. Jak produkty dopadly po prvním vyzkoušení?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ústní voda v tabletkách a transparentní pudr • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Hydratační balzám na rty Rituals Lip Service zaujme na první pohled krásným balením. Jeho vůně je ale ještě lepší. Je klasicky bezbarvý a hodí se pro suché rty, které hydratuje díky obsahu včelího vosku, mandlového oleje a bambuckého másla. Stojí 250 korun.

Pokud ještě nemáte transparentní fixační pudr, měla byste to napravit. Já jsem si vyzkoušela ten od Dermacolu a na výběr jsou dva odstíny: Light a Natural. Nevím, zda jejich rozdíl hraje nějakou roli, protože pudr splyne s odstínem make-upu, zafixuje ho a zmatní pleť. Součástí balení je i labutěnka. Stojí 229 korun.

Třpytivá tužka na oči Korres s vulkanickými minerály je sice klasicky černá, ale díky miniaturním třpytkám je zajímavá. Je měkká a dobře pigmentovaná a dobře se rozmazávala štětečkem, můžete ji tedy použít jak na linky, tak i na oční stíny. Seženete ji na e-shopu vemzu.cz za 255 korun.

Ústní voda v tabletkách Lush Pan Galactic Gargle Blaster je skvělou alternativou, pokud nemáte v oblibě ústní vody. Tabletky chutnají po mentolu a citronu a použití je jednoduché: do úst si vezměte jednu tabletku, trošku vody a vše převalujte v ústech stejně jako ústní vodu, poté vyplivněte. Stojí 275 korun.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh