Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?

  • Jaký tvar rtů máte vy?
    29. dubna 2017 | 06:00

    Fyziognomie existovala už ve starověkém Řecku. Její pomocí lze podle rysů obličeje zjistit povahu daného člověka. Rty nejsou jen plné, nebo úzké. Mají mnoho různých tvarů. Jaký je ten váš a co na vás prozradí? 

  • Velké plné rty

    Plné rty
    Autor: shutterstock.com

    Pokud jste majitelkou rtů, jakými se pyšní Angelina Jolie, blahopřejeme a upřímně závidíme. Co to vypoví? V nitru jste opatrovatelkou svých blízkých. Ráda se o někoho staráte, máte silný mateřský instinkt a ve stresových situacích myslíte nejdřív na druhé a až na posledním místě na sebe. 

  • Horní ret je větší než spodní

    Rty - horní ret větší než spodní
    Autor: shutterstock.com
     

    Majitelky tohoto typu rtů bychom mohli přezdívat "drama queen". Jste velmi emocionální, milujete život a pozornost si vyloženě užíváte. Sebevědomí vám  nechybí a okolí si dokážete omotat okolo prstu.

    Jak si vybrat tu správnou rtěnku? Ve videu poradí vizážistka:

    Video se připravuje ...
    Zeptaly jsme se vizážistky, podle čeho si vybrat červenou rtěnku • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Spodní ret větší než horní

     

    Rty - spodní ret větší než horní
    Autor: shutterstock.com

    Nalijme si čistého vína, vy jste prostě nebyla zrozena pro to, abyste trávila polovinu života v kanceláři! Osoby s takovým typem rtů touží po dobrodružství a nevydrží dlouho sedět na jednom místě. Jste společenská, energická, zvídavá a otevřená všemu novému.

  • Klasické rty

     

    klasické rty
    Autor: shutterstock.com

    Klasické rty možná zní jako nuda, ale ve skutečnosti jsou výhrou. Nohama stojíte pevně na zemi, umíte se rozhodovat rozumně, s chladnou hlavou. Vaší nejlepší schopností je to, že umíte naslouchat druhým. Jste sice realistou, ale nechybí vám smysl pro humor a sklenice pro vás není nikdy poloprázdná, ale vždy poloplná.

  • Úzké rty

     

    Úzké rty
    Autor: shutterstock.com

    Pokud máte tenké rty, jste pravděpodobně samotáři. Do muzea klidně vyrazíte bez doprovodu a dovolenou si nejvíce užijete, když jedete sama. Také to znamená ale to, že jste samostatná a se kterýmkoliv problémem se popasujete bez cizí pomoci. Přestože jste sólovým hráčem, doma mezi svými blízkými, se kterými snadno najdete společnou řeč, se také cítíte jako ryba ve vodě.

  • Horní ret s ostrým philtrem

    Jaký tvar rtů máte vy?
    Autor: shutterstock.com

    Philtrum je část horního rtu pod nosem. Pokud máte na horním rtu ostrý "zobáček", jste velmi kreativní osobou. Vaším oborem, kde vynikáte, jsou hudba nebo umění. Dobře si pamatujete jména lidí, máte přehled a vždycky víte, co se děje. Jste společenská, toužíte po sebevyjádření v jakékoliv formě a téměř vždycky dokážete uspět v tom, co zrovna děláte.

  • Horní ret s oblým philtrem

     

    Jaký tvar rtů máte vy?
    Autor: shutterstock.com

    Máte rty podobného tvaru, s kulatým philtrem? Jste empatickou, citlivou a srdečnou osobou. Prohry ve svém životě si někdy berete až přespříliš a vždycky si najdete čas, abyste pomohla druhým. Jste to vy, kdo dělá svět kolem nás lepším!

     

  • Horní ret bez philtra

     

    Rty
    Autor: shutterstock.com

    Majitelky rtů podobným těmto jsou ty nejzodpovědnější a nejspolehlivější na této planetě. Nic pro vás není nemožné a s deadliny nemáte problém, na rozdíl od zbytku světa. Neexistuje, že byste přišla pozdě, a načasování máte vždy perfektní. Vaši blízcí vědí, že se na vás mohou kdykoli spolehnout, protože řešení jakéhokoliv problému vytáhnete z rukávu doslova na počkání.

  • Menší plné rty

     

    Rty
    Autor: shutterstock.com

    Vaší prioritou je vaše vlastní pohodlí. Možná to znamená, že jste sebestředná, ale vy víte, že pokud se o sebe nepostaráte sama, nikdo jiný to za vás neudělá. Na první pohled se jiným lidem jevíte jako sobec, ale to není váš případ. Dokážete být oddanou kamarádkou a ve skutečnosti nikdy nepostavíte své potřeby nad potřeby druhých. 

    Podívejte se, jak šel čas s rtěnkami:

    Video se připravuje ...
    100 let rtěnky • VIDEO: youtube.com/allure

  • Velmi úzký horní ret

    Rty
    Autor: shutterstock.com

    Majitelky těchto rtů jsou skvělými vůdčími osobnostmi. Skvěle dokážou mluvit s druhými a přesvědčit je vlastně o čemkoliv. S vašimi schopnostmi je zaručen úspěch téměř ve všem, do čeho se pustíte. V soukromém životě ale platí "štěstí ve hře, neštěstí v lásce". Je pro vás těžké navázat partnerský vztah, protože vaším životním principem je "stát se někým" než "být s někým". 

Autor: luh
Klíčová slova:  krása, trendy, rty, tvar rtů, povaha, fyziognomie, VIDEO
Diskuse ke článku
.