Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné

Video se připravuje ...
Radka Kováčová radí, jak zamaskovat akné a opar.
VIDEO: Profimedia.cz
25. dubna 2017 | 06:00

Slovenská blogerka Radka Kováčová (21) je jednou z těch kouzelnic s make-upem, které na sociálních sítích překvapují skvělými proměnami a nápady na líčení. Když však ve videu ukázala svou pravou tvář, se zlou se potázala.

Make-up artistka Radka Kováčová na svém účtu na YouTube a Instagramu zveřejňuje nejrůznější videotutoriály. Jedním z nich byl i ten o tom, jak zamaskovat akné a opar. Radka totiž před nějakou dobou výrazně zhubla a od té doby se potýká s problematickou pletí.

S dobrým úmyslem pomoci dívkám a ženám, které trápí stejný problém jako ji, nahrála video, kde krok po kroku ukazuje, jak pupínky zakrýt, aby výsledkem byla bezchybně vypadající pleť.

To, co se ale poté dočetla v komentářích pod videem, ani ve snu neočekávala. Někteří diskutující si nebrali servítky a nazvali ji "příšerou" a označili různými nelichotivými přezdívkami. Trend sociálních sítí velí být co nejpřirozenější, ale když Radka ukázala svou pravou tvář, nevyplatilo se jí to.

Nicméně nadhled jí nechybí a jízlivými komentáři se nenechala otrávit. Napsal o ní například i britský web Daily Mail. "Když vidím nějaký ošklivý komentář, odpovím na něj tak, že napíšu opravdu milý komentář pod nějakou z fotek jeho autora a napíšu mu, že je krásný," řekla pro web Radka. 

Původem Slovenka žijící v Londýně se svou tváří a trochou make-upu umí doslova zázraky. Extravagantní líčení doplňují její neméně extravagantní vlasy a nebojí se jakýchkoliv barev. Radka je neotřelou sympatickou kráskou, která si dokázala vybudovat poměrně velkou fanouškovskou základnu, na Instagramu ji sleduje 119 tisíc followerů. Od internetových trollů si nenechá překazit cestu za svým snem, což je jednou navrhnout svou vlastní řadu kosmetiky. A my jí držíme palce!

Její profil na Instagramu najdete pod přezdívkou @gwrady.

Video se připravuje ...
Radka Kováčová radí, jak zamaskovat akné a opar. • VIDEO: Profimedia.cz

Autor: luh