Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Novinky pro aknózní pleť a skvělý stylingový gel na vlasy

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Novinky pro aknózní pleť a skvělý stylingový gel na vlasy
VIDEO: Igor
24. dubna 2017 | 06:00

Nový týden před námi a vy se můžete podívat, co je ve světě kosmetiky nového! V redakci jsme vyzkoušely sérum na problematickou pleť, oboustrannou tužku na oči, krém a korektor na akné v jednom, balzám na rty a krémový gel na styling vlasů.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Sérum Mylo – Ako vánok je určeno pro mastnou a problematickou pleť. Jedná se o olejíček, který vetřete do kůže. Buď ho necháte vstřebat, nebo ho můžete rozetřít navlhčeným tamponkem, záleží, co bude vyhovovat vaší pleti. Stojí 270 Kč.

Novinka od Biodermy – krém a korektor na akné Sébium Global Cover – mě příjemně překvapila svým balením. Tónovací krém totiž ve víčku skrývá zelený korektor se zrcátkem, který je perfektní na zakrývání pupínků. Krém pak sjednocuje pleť a zároveň působí proti vzniku akné a černých teček. Stojí 459 korun.


Tužka na oči Miss Sporty Really Me Eye Kit je oboustranná a já zkoušela odstín 002 Really Dreamy. Na jedné straně najdete tmavě šedý odstín a na druhé metalický stříbrno-modrý. Tužka je měkká, dobře pigmentovaná a výsledný look se mi moc líbil. Zarazila mě však jejich výdrž, která je dost slabá. Určitě by tomu pomohla báze pod oční stíny. Tužka stojí 64,90 koruny.

Balzám na rty Lush Whipstick je jasná volba pro milovníky čokolády. Voní tak, že byste se do něho chtěly nejradši zakousnout. Balzám je bezbarvý a díky složení i supervýživný. Stojí 245 korun.

Pokud hledáte alternativu ke gelu nebo vosku na vlasy, toto by vám mohlo vyhovovat. Krémový gel pro elastický styling od Nivea má lehčí konzistenci než klasický gel nebo vosk a vlasy neslepí. Tím pádem fixace není tak vysoká, je dobrý na vlnité, rozlítané vlasy, které zkrotí, když prameny pomačkáte v dlaních. Stojí 105 korun a voní klasickou Nivea vůní! 

Na další testování kosmetických novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: luh