Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jarní hit pro Vaše rty - ombré rtěnky

18. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

O ombré je teď hodně slyšet, ale pozor, ne v souvislosti s vlasy, ale v souvislosti se rty! Na trhu se objevily první ombré trojbarevné rtěnky ARTDECO, které okamžitě rty vystínují, aniž byste musely složitě kombinovat barvy a používat štětec.Přesvědčily se o tom známé beauty blogerky Šarlota, Pavlína, Šárka a Iri, které samy vyzkoušely, co ombré rtěnky umí a byly nadšené!  Rtěnky jsou ve čtyřech barevných provedeních a přímo lákají k okamžitému vyzkoušení. Podívejte se sami, jak to Šarlotě, Pavlíně, Šárce a Iri slušelo.

Rtěnky jsou ve čtyřech barevných provedeních a přímo lákají k okamžitému vyzkoušení. Na instagram ARTDECO uvidíte, jak to Šarlotě, Pavlíně, Šárce a Iri slušelo. V jednu chvíli blogerky váhaly, jak se rtěnky správně nanášejí, zda tmavou barvou vně rtu či ven, ale nakonec dospěly k závěru, že záleží vlastně jen na náladě nositelky. Na ombré rtěnkách je skvělé to, že je můžete nosit jakkoliv.

Podívejte se na naše video a budete jistě souhlasit:

 

S ombré rtěnkami ARTDECO budete prostě bohyní sluncem prozářených jarních a letních dnů. Ombré rtěnky jsou součástí nové bronzingové kolekce Paradise Island značky ARTDECO.

Kromě rtěnek v ní najdete nádherné odstíny tvářenek, které se díky pěnové houbičce snadno nanášejí, matující pudry i  bronzery, díky kterým bude Vaše pokožka hedvábná a opálená i tužky na oči v tropických barvách.  

Podrobnější informace o kolekci i názorech blogerek najdete na našem blogu

Paradise Island – bronzingová kolekce ARTDECO 2017

Ovládněte pláže a staňte se bohyní tohoto léta. Kosmetika ARTDECO představuje novou letní kolekci "Paradise Island". Ta je inspirována bílými písečnými plážemi, tyrkysovým mořem, tropickými palmami a nádhernými barvami západu Slunce. Letní kolekce ARTDECO "Paradise Island" vás přenese na nebeské ostrůvky. S jejími lehkými třpytivými produkty vytvoříte nádherný letní look. 

Novinkou číslo jedna je nová "Ombre³ lipstick", která dodá vašim rtům wow efekt. V jednom okamžiku dosáhnete perfektního ombré looku a to díky trojkombinaci dokonalých barev. Krémová textura s jemnou vůní vanilky vám zajistí rovnoměrné nanesení barvy. Extrakt z liči zachycuje volné radikály a hydratuje vaše rty.

Autor: ARTDECO

Kvalitní arganový olej reguluje rovnováhu vlhkosti pokožky, chrání a vyživuje ji.  "Ombre³ lipstick" je pro vás k  dispozici ve čtyřech odstínech: č.13 "Tutti Frutti" obsahuje odstíny růže, mandarinky a melounů. Tmavě červená, fuchsie a mandarinky jsou spojeny v č.23 "Trouble in paradise". Č.33 "Violet vibes" vám dodá ombré efekt díky barvám růží, fialové a tmavě purpurové. Č.43 "red fusion" spojuje odstíny červené.

Nepostradatelnou součástí nové kolekce je nová dvojbarevná bronzující tvářenka "Bronzing Blusher" "Paradise Island", která dodá vaší pleti nádherný svěží vzhled. Rozjasňující textura se lehce a jemně nanáší. Tvářenka vás zaujme nejen svým 3D povrchem, ale také vysokou barevnou pigmentací. Neobsahuje parabeny.

"Sunny glow" "Glow Bronzer" - bronzující pudr kombinuje dvě jemně třpytivé barvy, které vytvoří na va vaší pleti, pro letní období tolik žádáný, přizozený brozing. Vysoce pigmentovaná rozjasňující textura se lehce a jemně nanáší. Pudr je lisovaný do nádherného ornamentu slunce je umístěn v luxusním pouzdře. Neobsahuje parabeny.

"Bronzing Powder Magnum" je lehký, matný, bronzující pudr. Jeho speciální složení vám zajišťuje voděodolnost. Bronzing Powder Magnum díky obsahu minerálních olejů a lanolinu nevysušuje pokožku. 3D efekt ve tvaru slunce a luxusní pouzdro je potěšením pro oko. ARTDECO vám představuje "Bronzing Powder Magnum"  ve dvou odstínech. č.2 "Beach babe" a č.6 "sunburst".

Neobsahuje parabeny.Nový "Cushion Blusher" - tekutá tvářenka, která je ideálním pomocníkem při cestování má jemnou, krémovou texturu. Barevnou intenzitu zvýšite použitím více vrstev. Po použití tekuté tvářenky zažijete pocit sametové pokožky a také chladivý a osvěžující pocit. Inovativní balení v tubě s pěnovým aplikátorem vás jistě uchvátí. ARTDECO uvádí na trh tři odstíny pro dokonalý vzhled: č.2 "paradise parrot", č.4 "tropical tucan" a č.6 "bamboo bronze"."Cushion Blusher" s pečující sloužkou z oliv je bez parabenů, parfemace a mastku. 

"High Performance Eyeshadow Stylo" - oční stíny v tužce, jsou všestranným produktem, kterým během okamžiku vytvoříte kouřový look. Jsou vysoce pigmentované a můžete je použít jako oční stíny, oční linky nebo jako zvýrazňovač. "Eyeshadow Stylo" po několika minutách od nanesení se  stávají voděodolné  a vydrží až deset hodin. Bohatá barevná pigmentace, jemně krémová hladká textura zanechává dokonalý vzhled. Díky ořezávátku, které je součástí tužky, můžete kdykoliv upravit tvar hrotu pro dokonalé nalíčení oka.Pro toto léto ARTDECO představuje, tři nové odstíny:

Autor: ARTDECO

"coconut bronze" v teplém hnědém odstínu. Č.43 "Acai berry" pro elegantní vzhled. Se zeleným odstínem č.68 "palm tree" si budete připadat jako na tropickém ostrově. 

Celá kolekce je k dostání ZDE.

Autor: ARTDECO