Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Make-up podle pětileté holčičky! Jak se vám líbí, když se maluje malé dítě?

11. dubna 2017 | 06:00

Charli Rose je teprve pět let, ale s make-upem kouzlí téměř jako zkušená make-up artistka. Ve videu vám ukáže, jak na bláznivý make-up plný třpytek ve stylu jednorožce. Garantujeme, že rozkošnější beauty vlogerku jste ještě neviděli! Ale na druhou stranu – není namalovaná pětiletá holčička trošku za hranou? 

Američanka Charli Rose (5) je pravděpodobně nejmladší a dost určitě nejroztomilejší beauty vlogerkou na YouTube. Ve svých pěti letech by se svými kosmetickými dovednostmi strčila do kapsy i mnohem starší dívky.

Před týdnem přidala na svůj YouTube kanál videotutoriál, jak vytvořit líčení ve stylu jednorožce. Jednorožci vládnou světem módy i kosmetiky. Hitem se staly nejrůznější paletky plné bláznivých barev. A hlavně nesmějí chybět třpytky, a to samozřejmě Charli ví! Třpytivé stíny a duhový rozjasňovač doplnila tyrkysovou tekutou rtěnkou, jejíž aplikace jí dala trochu zabrat. Podívejte se na celé video:

Video se připravuje ...
Make-up tutoriál podle Charli Rose (5) • VIDEO: Youtube.com/CharliRose/BPŽ

Na jejím profilu se dočtete, že se odstěhovala do New Yorku, aby si mohla splnit svůj sen stát se zpěvačkou a modelkou. Už teď je tváří tří značek dětského oblečení.

Ráda si hraje, skáče na trampolíně, miluje štěňata a samozřejmě zbožňuje sledovat videa na YouTube. Sledovat ji fanoušci můžou i na Instagramu, i když to spíše vypadá, že obsahem ho plní její rodiče. 

Jenže vedle toho, že video je vážně okouzlující, je poněkud kontroverzní. První, co nás napadne, je to, že pětiletá holčička by si přece neměla aplikovat korektor proti kruhům pod očima! A že je divné, jak jistě si nanáší stíny a další kosmetiku.

S povděkem kvitujeme alespoň to, že se ve videu nesnaží být sexy, ale jen sama sebou – veselou pětiletou holčičkou, která se ráda líčí. Kdo z nás to v dětství nedělal, že? Vzaly jsme mámě její šminky a na hodinu od nás byl pokoj. Jen nás při tom nikdo nenatáčel. 

Co si o nalíčené malé holčičce myslíte vy? 

Autor: luh