Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: krém na zvětšení rtů a duhový rozjasňovač

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: krém na zvětšení rtů a duhový rozjasňovač
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
3. dubna 2017 | 12:00

Ve videu uvidíte vedle krému pro plnější mladistvé rty a duhového rozjasňovače ještě zhušťující řasenku navrženou Ritou Orou, konturovací tužku na rty a bezoplachový kondicionér.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: krém na zvětšení rtů a duhový rozjasňovač • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Rimmel Extra Super Lash je součástí limitované edice inspirované filmem Padesát odstínů temnoty, kterou navrhla Rita Ora. Jedná se o zhušťující řasenku s klasickým kónickým kartáčkem. Mně osobně řasy spíš prodloužila, než zhustila, řasy neslepila. Stojí 69,90 koruny.

Krém proti vráskám Pevonia a přípravek na zvětšení rtů LipRenew slibují zvětšení rtů a dodání narůžovělé barvy. Bojují i proti vráskám v okolí rtů, a proto se hodí zejména pro kuřačky proti tzv. kuřáckým vráskám. Stojí 1270 korun. 

Bezoplachový kondicionér Nivea HairMilk je pro normální vlasy. Používá se na mokré nebo vlhké vlasy. Zajistí lepší rozčesávání, posílení vlasů a ochranu proti teplu. Zachrání vás i tehdy, když máte vlasy suché a zacuchané. Stojí 110 korun.

Rozjasňovač Essence Prismatic Rainbow Glow vypadá na první pohled jako pořádný úlet. Barevné pigmenty se ale krásně spojí a tvářím dodají hezký lesk. Patří pouze nad lícní kosti a stojí 105 korun.

Konturovací tužku na rty True Colour Lipliner od Dermacolu jsem zkoušela v odstínu č. 2. Konturka je měkká s dobrou pigmentací. Pro lepší výdrž rtěnky ji můžete nanést na celé rty, jako jsem to udělala já. Stojí 99 korun.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: luh