Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nový hit na Instagramu: Nehty, které vypadají jako mušle! Troufnete si na ně?

25. března 2017 | 06:00

Asi každá z nás by právě teď ráda ležela na pláži, popíjela studený drink a po zimě prohřívala tělo slunečními paprsky. Většině z nás se to pravděpodobně nepoštěstí, ale trochu léta přece jen můžete okusit už teď. Novým hitem jsou totiž nehty s mušličkami. Co na ně říkáte?

Loni v této době se na newyorském fashion weeku objevil zbrusu nový nehtový trend. Šlo o chlupaté nehty, které se ihned zařadily na přední příčku největších módních úletů loňského roku. Teď je Instagram doslova zaplaven zbrusu novým hitem, který je sice o něco méně extravagantní, ale k jednoduchým a vkusným nehtům má dost daleko.

Ve světě frčí mušličky! Ano, čtete správně. Nehty ozdobené mušličkami jsou právě teď naprostý hit. Existuje několik způsobů, jak své nehty podle žhavého trendu nazdobit. Nejčastěji si ženy nechávají dělat vroubkované nehty, které vypadají jako povrch mušlí. Další oblíbenou variantou jsou malinkaté 3D mušličky, které se můžou nalepit kamkoliv na nehet, stejně jako oblíbené kamínky, které se nosí už několik let.

Třetí možností, kterou můžete provést i vy sama doma, jsou drcené skořápky mušlí. Ty nasypete na nezaschnutý nalakovaný nehet, chvilku počkáte a pak je přetřete průhledným lakem. Tak co na nový trend říkáte? Troufly byste si na něj? My v redakci raději zůstaneme věrné naší milované červené klasice.

Nehty s mušličkami teď zaplavily sociální sítě. V létě budou největším hitem!
Autor: Instagram

Podívejte se na video, jak si doma vyrobit mušličkové nehty!

Video se připravuje ...
Jak si doma vyrobit nehty, které vypadají jako mušle? • VIDEO: youtube.com_Alexandra Violeta Artist/BPŽ

Autor: red