Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť

27. března 2017 | 06:00

Ve videu uvidíte vedle opalovacího gelu, který je určen pro mastnou a aknózní pleť, a přírodního deodorantu také nový lesk na rty, korektor a stíny na oči v praktickém balení.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou • VIDEO: Igor Hellebrandt


Ochranný krémový gel Eucerin Oil Control SPF 30 na opalování (na obličej) se hodí zejména pro mastnou a aknózní pleť. Od obyčejných opalovacích krémů se opravdu liší, do pleti se vstřebává okamžitě a na pleti nezůstane žádný mastný film, což mi u opalovacího krému přijde jako zázrak! Stojí 345 korun.

Oční stíny Dermacol Mono jsem zkoušela v odstínu č. 5. Mají praktické balení, jehož součástí je oboustranný aplikátor. Tento odstín byl šedý s perletí, nebyl tak pigmentovaný, jak by se při prvním pohledu na barvu stínů mohlo zdát. Ale díky tomu bych se je nebála nosit jak přes den, tak i na večírek. Stojí 149 korun.

Weleda Citrus 24h Deo Roll-On vyniká oproti obyčejným deodorantům tím, že neobsahuje hliníkové soli. Stojí 199 korun a seženete ho ještě v dalších dvou variantách. Vyzkoušela jsem ho během dne, protože jsem byla zvědavá, jak bude působit. Během běžného dne jsem se na deodorant mohla spolehnout, při cvičení mi ale nestačil. Je však jasné, že toto je velmi individuální a nejlepší je si ho vyzkoušet na vlastní kůži, jak bude vyhovovat právě vám!

Korektor Rimmel Wake Me Up mě mile překvapil tím, jak dobře se zapracovával do pleti. Má pěnový aplikátor a s kruhy pod očima si hravě poradil. Stojí 129 korun.

Lesk na rty Essence Shine Shine Shine vás možná na první pohled odradí barvou, ale za vyzkoušení rozhodně stojí. Zkoušela jsem odstín 12 Runway Your Way a na rtech se mi vážně líbil, i když na denní nošení se asi úplně nehodí. Ale pokud vám extravagantní líčení není cizí, unosíte ho během dne! Stojí 59,90 koruny.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!

Autor: luh