Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?

Video se připravuje ...
Levný šampon z drogerie vs. profesionální šampon: Co udělají s vašimi vlasy?
VIDEO: Youtube.com/RachelTrach/BPŽ
23. března 2017 | 06:00

Pokud si ráda dopřejete péči u kadeřníka v podobě barvení vlasů, zpozorněte, pokud nechcete o barvu vzápětí zase přijít. Toto video vás přesvědčí o tom, že sáhnout hlouběji do kapsy se v péči o vlasy vyplatí. Nevěříte? Pak vám není pomoci. 

Barvíte si vlasy a pečujete o ně šampony z drogerie? Vymývá se vám barva rychle? Pokud jste si vždycky myslela, že rozdíl mezi šampony z drogerie a těmi profesionálními od kadeřníka je jen cenový, toto video vám ukáže, že peníze za to stojí.

Protože pokud už jste se rozhodla zajít si kvůli profesionální péči ke kadeřníkovi, kde jste utratila nemalou sumu, měla byste se o svou hřívu i náležitě starat, protože jen tak budou výsledky takové, jaké si přejete, a nebudou to vyhozené peníze.

To se snaží dokázat prostřednictvím videa Rachel Trach, majitelka salonu krásy. Natočila pokus, co s barveným pramenem vlasů udělá levný a co profesionální šampon. Každý z produktů dala do samostatné sklenice s vodou a do každé pak vložila nafialovo obarvený pramen vlasů. Výsledek můžete vidět na vlastní oči. 

Video se připravuje ...
Levný šampon z drogerie vs. profesionální šampon: Co udělají s vašimi vlasy? • VIDEO: Youtube.com/RachelTrach/BPŽ

Voda s levným šamponem se téměř ihned změnila v sytě fialovou, zatímco sklenice s profesionálním šamponem je na tom o poznání lépe. Pořád chcete používat levné nekvalitní šampony, které vaši novou barvu vymyjí dřív, než řeknete švec? 

Autor: luh