Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka inspirovaná filmem Padesát odstínů temnoty

13. března 2017 | 06:00

Ve videu uvidíte novou rtěnku z limitované edice, krém na ruce s vůní sedmikrásky, zmatňující denní krém, paletku korektorů, stín a oční linku v jednom!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka inspirovaná filmem Padesát odstínů temnoty • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Zmatňující denní krém Eucerin DermoPurifyer je určen pro problematickou, mastící se pleť. Vstřebává se okamžitě, jeho konzistence je lehká a na pleti nezůstane mastný film. Stojí 375 korun.

Korektor Essence z edice Life Is a Festival nabízí tři různé odstíny pro zakrytí nedokonalostí – dva do hněda, jeden tmavší a jeden světlejší, jeden do růžova pro rozjasnění. Korektor Peace Concealer Palette seženete za 74,90 koruny.

Oční stín a linka 2v1 Dermacol jsem zkoušela v odstínu č. 1, který je světlý, rozjasňující. Stíny mají krémovou konzistenci, která mně osobně příliš nevyhovovala. Ve výsledku ale na očích vypadaly dobře! Stojí 149 korun.

Nová limitovaná edice Sedmikráska od Manufaktury nabízí několik produktů a hydratační krém na ruce je jedním z nich. Kromě výtažků z této květiny obsahuje ještě bambucké máslo. Stojí 149 Kč.

Nakonec jsem vyzkoušela novou rtěnku z limitované edice od Rimmelu, která je inspirována filmem Padesát odstínů temnoty. Součástí je pět produktů, které navrhla Rita Ora. Rtěnka Lasting Finish by Rita Ora má nádherný červený odstín a s odstupem můžu říct, že mě mile překvapila i její výdrž. Stojí 99,90 koruny. 

 

Autor: luh