Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála dlouhotrvající barva na rty?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála dlouhotrvající rtěnka?
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
27. února 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Ve videu uvidíte kromě dlouhotrvající rtěnky denní krém proti vráskám, tekutý korektor a metalickou tužku na oči!

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstála dlouhotrvající rtěnka? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Dlouhotrvající barva na rty Dermacol vyžaduje k aplikaci dva kroky: první se nanáší barevná báze, necháte ji minutu zaschnout na rtech a teprve pak ji přetřete bezbarvou vyživující vrstvou, která dodá rtům i lesk. Tu můžete doplňovat během dne pro hebký pocit na rtech. Zkoušela jsem odstín 10. Stojí 229 korun. Co se týče avizované výdrže 16 hodin, mně na rtech nevydržela tak dlouho, ale dlouhotrvající rozhodně je. Trochu se otřela akorát při jídle, ale určitě vydrží víc než klasické rtěnky.

Denní krém Cellular Anti-Age Volume Filling se hodí pro ženy nad 40 let, má trochu mastnější konzistenci a kromě boje proti stárnutí chrání pleť před sluníčkem, a to faktorem 15. Stojí 400 korun.

Tekutý korektor s výtažkem z ovoce Bourjois Healthy Mix by měl pleti dodat energii a rozjasnit ji. Zkoušela jsem ho na kruhy pod očima, které zakryl skvěle. Má lehkou konzistenci, takže se dobře zapracoval do pleti, což není u všech korektorů, které jsem zkoušela, standardem. Stojí 249 korun.

Tužku na oči Metallic Kajal Trend It Up jsem zkoušela ve zlatém ostínu. Je vysunovací a na druhém konci je měkký aplikátor, čímž můžete z linky vykouzlit stíny. Stojí 80 korun.

Autor: luh