Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstály oční linky s netradičním aplikátorem?

13. února 2017 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte omlazující sérum na pleť, tekuté oční linky, balzám na rty, krém na ruce a pleťový krém.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Jak obstály oční linky s netradičním aplikátorem? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Sérum na obnovení buněk Luminesce jsem testovala jako první. Podle informací výrobce by mělo podpořit přirozenou schopnost těla obnovovat buňky, a tím pádem vaší pokožce ubrat pár let. Jeho konzistence je lehká, gelová a ihned se vstřebává. Stojí 3132 korun.

Krém na ruce s myrhou Nobilis Tilia vyživuje a regeneruje pokožku na rukou. Má dost výraznou vůni a jeho konzistence je hutnější. Díky obsaženým látkám vytváří na kůži ochranný film, který by měl být odolný vůči saponátům a čisticím prostředkům, tudíž se krém hodí pro ty, kdo mají kůži na rukou hodně namáhanou. Stojí 299 korun.

Tekuté linky Rimmel Scandaleyes Bold Flick mají širší aplikátor, který má na konci malou kuličku. Pokud máte raději silnější linky, budou vám vyhovovat, ale kočičí linky s nimi nevykreslíte. Jsou ale krásně pigmentované a měly by být voděodolné. Stojí 189 korun.

Denní krém na omlazení pleti Nivea Cellular Anti-Age pomáhá bojovat proti vráskám a zároveň chrání před UV zářením, obsahuje ochranný faktor 30. Hodí se pro věkové kategorie třicet let a víc a svědčit bude všem typům pleti. Seženete ho za 400 korun.

Tekutý balzám na rty Miss Sporty Really Me rty vyživuje a pečuje o ně a zároveň je zkrášluje: dodá jemnou barvu a lesk. Seženete ho ve čtyřech odstínech, já zkoušela odstín Really Apricot, který není příliš výrazný, opravdu dodá spíše jen lesk. Stojí 50 korun.



Autor: luh