Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

XL modelka na titulu Vogue! Proč si jako jediná zakrývá stehno?

9. února 2017 | 09:00

Zní to jako skvělá zpráva. Plus size modelka na titulce toho vůbec nejslavnějšího módního časopisu. Ashley Graham na obálce nového čísla Vogue. Zní to jako další krok směrem k normálnosti ve světě, kde se móda předvádí na stále vyzáblejších modelkách, ale my jsme z toho spíše rozpačité. 

Šílenství módního světa, v němž už velikost 38 patří mezi obří, pokračuje. Nevěřte tomu, že to Ashley Graham na titulce Vogue změní. Není tam sama, ale je kolem ní hned několik kostnatých modelek, mezi nimiž Ashley vypadá tak trochu jako obr Shrek. 

A navíc je z toho cítit urputná snaha, aby nevyčnívala zase tak moc. Schválně se na fotku podívejte: všechny modelky, mezi nimiž nechybí ani Gigi Hadid nebo Kendall Jenner, se na snímku objímají, zatímco Ashley má ruku na stehně, aby nebylo vidět, že ho má oproti kolegyním zhruba dvojnásobné. 

Jak se asi cítila? Nám je trochu trapně i za ni. Protože jak se to fotí? To se řekne: "Ashley, ty si dej ruku sem, víš, jaký máš špeky?" A jak se musela cítit Ashley sama, když jí na rozdíl od ostatních modelek v barevných šortkách dali jen černé oblečení a nutili ji běhat po pláži? Oficiálně si to sice pochvaluje, ale na nás to celé působí trochu křečovitě. 

Video se připravuje ...
Jak se fotila titulka Vogue • VIDEO: Youtube/Blesk pro ženy

Na sociálních sítích se navíc už živě diskutuje o tom, že fotky, které pro březnové vydání Vogue vznikaly loni v prosinci na plážích v Malibu, jsou také dost retušované. Na tom možná také něco bude, schválně se podívejte třeba na ruku modelky Gigi Hadid, která zakrývá pas Ashley. Není nepřirozeně dlouhá? A co bílý vzorek na šortkách, které má Ashley na sobě? Zřejmě také přibyl až v počítači.