Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nový kosmetický hit: Podívejte se, jak funguje šumivá maska na obličej!

Fotografie
3. února 2017 | 06:00

Ještě nedávno byla největším hitem internetu černá maska z uhlí, která zázračně čistí póry. Aktuálně většina zahraničních blogerek a milovnic kosmetických novinek zkouší takzvanou šumivou bublinkovou masku. Podívejte se, jak funguje.

Stejně jako většina zvláštních kosmetických hitů, pochází i bublinková maska z Koreje. Zapomeňte tedy na to, že si bublinky užijete jen ve vaně. Teď si je totiž můžete klidně "naplácat" i na obličej. 3239837:gallery:true:true

Jak maska funguje?

Stačí přípravek nanést stejně tak, jako jste zvyklá aplikovat klasickou masku na obličej. A ten začne za chvilku šumět, pěnit a bobtnat. Díky pěnění by vám měla maska perfektně vyčistit pokožku a stáhnout póry. Díky obsahu zeleného čaje a dřevěného uhlí je naprosto ideální pro mastnou pokožku trpící akné.

Šumivou masku pořídíte na klasických zahraničních internetových obchodech, jako jsou Aliexpress nebo eBay, zhruba za 4 až 6 dolarů. Nedávno ji začaly vyrábět také kosmetické značky e.l.f. a Sephora, ale do našich obchodů zatím ještě nedorazila.

Za pár minut z vás maska udělá tak trochu komickou postavičku jako vystřiženou z animovaného filmu. A možná právě proto je tento výrobek tak populární. Instagram je totiž plný legračních fotek, na kterých si dívky a ženy zkoušejí šumivou masku. Hashtag "bubblemask" je teď opravdu hodně populární.

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak funguje bublinková maska na obličej • VIDEO: youtube.com_CloudyApples /BPŽ