Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Novinka mezi parfémy - vůně v pěně!

30. ledna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Kromě vůně v pěně se můžete podívat na nový krém na ruce pro pokožku trpící atopickým ekzémem, výživný krém na obličej, skvělý tuhý make-up a tvářenku v přirozeném odstínu.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Novinka mezi parfémy - vůně v pěně! • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Jako první jsem vyzkoušela výživný krém Nivea Care. Zaujmout se tento krém snaží tím, že přestože by měl pleť intenzivně vyživit, nejedná se o hutný mastný krém. Hutný opravdu nebyl, lehce se roztíral, oproti klasické modré Niveji v plechovce je jeho konzistence mnohem lehčí. Po prvním použití jsem ale měla mastný film na pleti, úplně se nevstřebal. Zkoušela jsem ho ještě několikrát doma. Pleť si na něj asi potřebovala trochu zvyknout, protože nyní se vstřebá chvilku po nanesení. Krém stojí 145 korun.

Make-up Miss Sporty Really Me! Second Skin Effect by měl s pletí dokonale splynout a vypadat jako druhá kůže. Jedná se o tuhý make-up, který je po nanesení na pleť nádherně sametový. Pleť sjednotí a zmatní, vypadal na pleti skvěle. Nabízejí ho ve třech variantách, já jsem zkoušela odstín Really Ivory. Stojí 109 korun.

Krém na ruce AtopiControl od Eucerinu je pomocník pro podrážděné a rozpraskané ruce a pro ty, kdo trpí atopickým ekzémem. Krém je poměrně mastný, ale i tak se vstřebával docela dobře. Ideální na zimní období, kdy není dobré péči o ruce zanedbávat. Stojí 289 korun.

Tvářenka Yves Rocher v odstínu Pivoine není příliš výrazná, ale díky tomu vypadá přirozeně. Neobsahuje žádné třpytky ani perleť a má malé praktické balení. Stojí 169 korun.

Nakonec jsem zkoušela novinku mezi parfémy: vůni v pěně Heels on Fire od Foamous. Vypadá jako tužidlo a stejně se i používá, akorát pěnu si místo do vlasů můžete natřít kamkoliv na těle. Seženete ji ve čtyřech variantách pro dámy a dvou pro pány v parfumeriích Fann za 499 korun. 

Autor: luh