Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šílený kosmetický hit: Zbavte se dvojité brady za pár vteřin

27. ledna 2017 | 06:00

Zbavit se povislé kůže na krku nebo dvojité brady nebylo snad nikdy jednodušší. Záleží na tom, jestli vám nevadí tenhle malý podvod celý den schovávat pod vlasy a doufat, že ho nikdo neobjeví.

Linda Gomez před nějakým časem vymyslela revoluční kosmetickou pomůcku Fullips, díky které si během pár vteřin vykouzlíte pouhým podtlakem plnější a přirozeně vybarvené rty. Teď přichází na kosmetický trh s další novinkou, která vás během chvilky zbaví povislé kůže na krku nebo dvojité brady. Zázrak? Ani ne! Spíš trochu úlet.

Když totiž kosmetický hit vybalíte z krabičky, zjistíte, že se jedná jen o speciální lepicí pásku. Pomocí lepenky si vzadu na krku stáhnete přebytečnou kůži k sobě, a tak se jí zbavíte v partiích, které jsou pořád vidět. Malý podvod pak jednoduše schováte pod vlasy, rolák nebo šátek.

Páska by měla pevně držet 4 až 6 hodin a pak se sama odlepí. Takže pozor na načasování. Nechcete přece, aby váš omlazující trik někdo prokouknul. Třímetrová páska se na internetu prodává za necelých 20 dolarů, tedy za zhruba 500 korun. Ženy z celého světa jsou jako šílené a "zázračný" produkt je téměř pořád vyprodaný! Co na to říkáte?

Video se připravuje ...
Zbavte se dvojité brady během pár vteřin • VIDEO: youtube.com_Nexsey/BPŽ

Autor: red