Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Kolínská voda i pro ženy?

Jak dopadly tyto novinky po prvním vyzkoušení?
23. ledna 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Tak například kolínská voda, která se hodí i pro ženy, bezvadný korektor nedokonalostí pleti, balzám na velmi suché rty, ochranný olej na vlasy a CC krém bojující proti vráskám.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Kolínská voda i pro ženy? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

CC krém od Eucerinu s názvem Hyaluron Filler seženete ve dvou variantách: světlý a středně tmavý. Přestože mám v zimě pleť dost světlou, seděl mi docela dobře i ten středně tmavý. Stojí 735 korun.

Kolínská voda od značky 4711 je legendou a na trhu se drží už přes dvě stě let. Nyní přichází s limitovanou edicí Red Apple & Chili. Mě kolínská naprosto nadchla! Seženete ji za cenu okolo 538 korun.

Korektor Bourjois Blur The Lines jsem zkoušela v odstínu 02 Beige. Je tuhý, vysunovací a nanáší se naprosto skvěle, dobře kryje a do pleti ho zapracujete během okamžiku. To se mi u všech korektorů nestává, a proto ho hodnotím na výbornou. Stojí 269 korun.

Jak dopadly tyto novinky po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem

Olej na vlasy Nuxe Sun Huile Capillaire se hodí především do letních měsíců, kdy je chrání před UV zářením, solí a chlorem. Vyživuje je a chrání jejich barvu před vyšisováním. Měl by být voděodolný a v lékárnách ho seženete za cenu od 300 Kč.

Balzám na rty Labello Med Repair je mastnější variantou těchto nám všem známých pomocníků proti suchým rtům. Je bezbarvý a stojí 63 korun.

Autor: luh