Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?

Jak obstálo těchto pět produktů po prvním vyzkoušení?
16. ledna 2017 | 06:00

Co jsem testovala za novinky tentokrát? Nejvíce mě asi zaujala maska na svědivou pokožku hlavy, poté pořádný bio balzám na rty. Pokud nedáte dopustit na micelární vody, můžete vyzkoušet novou 3v1 od Eucerinu. A ještě uvidíte projasňující přírodní krém a zpevňující tělové mléko. 

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jak kosmetické novinky dopadly po prvním vyzkoušení? 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Pokud toužíte po pevné a hladké pokožce do plavek, nyní je ten pravý čas začít. Jako první jsem zkoušela na vlastní kůži zpevňující tělové mléko Nivea Q10. Má lehkou konzistenci, moc dobře se roztírá a krásně voní. Doporučuji používat alespoň jednou denně, abyste zaznamenala slibované výsledky. Velké balení 400 ml stojí okolo 260 korun a výhodou je také to, že má pumpičku, což usnadňuje manipulaci.

Balzám na rty Lavera Repair se hodí skvěle do mrazivých dnů, které nás sužují. Rty dostatečně promastí a je bezbarvý. Také se honosí označením bio a stojí okolo 89 korun.

Pokud trpíte čas od času podrážděnou pokožkou hlavy, potěší vás určitě tato maska na svědivou pokožku hlavy od Australian Body Care. Nanáší se na suchou pokožku. Necháte ji působit alespoň pět minut a poté si hlavu umyjete šamponem tak, jak jste zvyklá. Seženete ji za 290 korun.

Jak obstálo těchto pět produktů po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem


Eucerin DermatoCLEAN je čisticí micelární voda 3v1. Spojuje v sobě čisticí emulzi, tonikum a odličovač očí. Měla by sedět všem typům pleti a doporučují ji i pro nositelky kontaktních čoček. Stojí okolo 270 korun.

Projasňující krém Nobilis Tilia je určen pro pleť, na které jsou už první známky vrásek. Obsahuje výtažky z lípy, pleť vyživuje i hydratuje a brání před dalšími vráskami. Stojí 519 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh