Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Revoluční otočná řasenka – doopravdy funguje?

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
9. ledna 2017 | 06:00

Nový rok s sebou přináší i další novinky v kosmetice. Kromě otočné řasenky od Bourjois jsem testovala další čtyři produkty. Jaký je můj první dojem?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Revoluční otočná řasenka, doopravdy funguje? • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Bourjois Twist Up The Volume Mascara Black Balm 2v1: řasy prodlouží a natočí, zároveň dodá objem, má totiž otočný kartáček. V poloze jedna tedy kartáček řasy krásně pročeše a natočí, v poloze dvě dodá objem. Samotnou mě překvapilo, jak řasenka dobře fungovala, řasy jsem měla jako mrkací panenka, ale v dobrém slova smyslu! Žádné slepování ani drolení. Pokud si to chcete vyzkoušet na vlastní kůži, seženete ji za cenu okolo 350 korun.


Přírodní olivový krém proti vráskám Ziaja by měl pokožku vyživovat, hydratovat a bojovat proti volným radikálům, které právě způsobují tvorbu vrásek. Konkrétně tento krém se hodí pro věkovou skupinu 30 plus. Stojí jenom okolo sta korun.


Tekuté oční linky Lavera vynikají tím, že se mohou pyšnit označením "bio". Jsou proto vhodné pro ty, kdo mají citlivé oči nebo nosí kontaktní čočky. Mají tvrdý aplikátor, který mně osobně příliš nevyhovoval. Co můžu ale hodnotit pozitivně, je jejich výrazná pigmentace. Stojí okolo 270 korun.

Jak obstály kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem


Další pomocník v boji proti suchým rukám: máslo na ruce Essence Winter Glow. Balení připomíná spíš krém na obličej a po otevření vás zaujme výraznou vůní. Stojí jen 75 korun.

Tekutá rtěnka Trend It Up Ultra Matte Lipcream není po nanesení tak matná, jak bych dle názvu čekala. Má však super pigmentaci, a za tu cenu? Stojí 99 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh