Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Darujte si krásnější a mladistvější pleť již dnes!

22. prosince 2016 | 11:20
Prezentace klienta |

Zdá se vám, že vaše plet ztrácí jas, je povadlá a vrásky se prohlubují?  Prodělala jste stres či nemoc a cítíte se unaveně? Máme pro vás řešení. Nechte se hýčkat v novém kosmetickém studio Guinot v Praze na Vinohradech, kde vám ukážeme, že již po jednom ošetření budete vypadat krásnější, vaše pleť bude vyhlazenější, jasnější, vrásky budou eliminované…

Co je GUINOT?

V roce 1986 začalo Výzkumné a vývojové centrum firmy GUINOT spolupracovat s biologickým oddělením profesora Raichvarga v pařížské nemocnici Cochin. Cílem této spolupráce bylo ověřit účinnost vyvinutého výživného komplexu na pokožce pacientů se silnými popáleninami. Tento výzkum a společná spolupráce vedly k vyvinutí legendárního "Komplexu buněčného života", výživného komplexu sestávajícího z 56. aktivních složek nezbytných pro život a obnovu buněk poraněné pokožky. Pro svou vysokou účinnost a blahodárné vlivy byl tento komplex okamžitě zapravena jako hlavní složka do krému "Longue Vie" (Dlouhý Život), který se stává pilotním produktem nové generace výrobků na okamžité omlazení a revitalizaci pokožky. Dnes tento komplex obsahuje celá řada výrobků Longue Vie a Age Logic.

Tým vědců Výzkumného a vývojového centra značky GUINOT denně pracuje na vytváření a vývoji nových aktivních složek, které jsou schopny proniknout do hloubky pokožky co nejhlouběji a přispět tak co nejúčinněji k revitalizaci a obnově pokožky. Toto jednoznačně potvrzuje pozici produktů GUINOT v řadě lékárenské kosmetiky.

Autor: GUINOT

GUINOT ve světě a konečně i u nás

Guinot je mezinárodně uznávanou značkou ověřenou 50 letou praxí. V Anglii nabízejí ošetření Hydraderm nejznámější salony krásy, obdivované i anglickou královskou rodinou. Známá klinika s omlazovacími programy, Leman ve Švýcarsku, používá Hydraderm jako jeden z nejúčinnějších ošetřovacích metod. Také v USA má Guinot vedoucí postavení na trhu kosmetických produktů. Pozice, na níž se Guinot umísťuje ve Francii a v jiných zemích světa, je důkazem profesionálního přístupu kosmetiček a špičkové kvality produktů a ošetření.

Autor: GUINOT

Náš salon se nachází v ulici Balbínova 14 na Pražských Vinohradech.

Krása i relaxace v jednom

Po ošetření nejenže odejdete krásnější, ale budete se cítit královsky - jedinečné procedury GUINOT Vám zajistí 100% relaxaci, nejen pro vaši tvář, ale také pro duši.

V salonu je možné si zakoupit produkty na domácí použití a tím podpořit aby vaše plet vypadala krásně do další návštěvy a efekt byl viditelnější.