Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fén a kartáč v jednom – revoluční pomocník na vlasy od Bellissimy

21. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte koupelnu plnou vlasových přípravků? Používáte různé kartáče, fény, kulmy a žehličky na vlasy? Víme, jak vám ušetřit místo – pořiďte si revoluční vyhřívaný kartáč BHS4 100 od Bellissimy a získáte dva kartáče a fén v jednom produktu. Více si přečtěte v článku.

Profesionální kartáč Hot Airstyler od Bellissimy funguje jako klasický vyhřívaný kartáč s vyměnitelným nástavcem. Pokud však nenasadíte ani jeden z nástavců, můžete produkt využít jako klasický fén pro vysoušení vlasů. Péče o vlasy nebyla nikdy jednodušší.

Otáčení dvojím směrem

Jako všechny Bellissima produkty i Hot Airstyler je uživatelsky přívětivý, plně automatický a odvede většinu práce za vás, díky čemuž se můžete soustředit na výsledný hairstyling a vytvořit profesionální účes z pohodlí domova. Hot Airstyler má dvojí směr automatického otáčení, takže si stačí vybrat, na který směr chcete vlasy natočit, a pak s produktem pracovat jako s kartáčem. Jednoduchým gestem můžete vlasy vyfoukat do rovna, do objemu, vytvořit jemný flick, kdy přední vlasy vyfoukáte směrem z obličeje, nebo podfoukat vlasy směrem k obličeji.

Autor: TENACTA GROUP S.P.A.

Jak na účes

Nejprve vlasy rozčešte klasickým kartáčem. Z Hot Airstyleru sundejte nástavce a vlasy jemně předsušte, s produktem pracujte stejně jako s fénem. Když máte vlasy ještě vlhké, ale už ne mokré, nasaďte na Hot Airstyler nástavec, který chcete použít a dále s ním pracujte jako s kartáčem. Pro hladký účes použijte nástavec 50 mm, pokud chcete vytvořit špičky (vyfoukat vlasy směrem z obličeje), použijte nástavec 40 mm. Umístěte kartáč pod pramen vlasů a zapněte otáčení. Směrem od hlavy dolů jedním gestem vyhřívejte pramen po celé jeho délce. Pokud chcete vlasy rovné, použijte právě toto jedno gesto, pokud je chcete vyfoukat směrem do obličeje, jednoduše vyhřejte pramen po celé jeho délce a na konci pramene na několik vteřin zastavte. Pokud chcete naopak vytvořit špičky, nejprve vyhřejte pramen po celé jeho délce a pak umístěte kartáč z vnější strany na konec pramene vlasů a zapněte otáčení, po navinutí správné délky vlasů, otáčení zastavte a pár vteřin držte na místě, poté pramen uvolněte.

Jste spíš vizuální typ? Podívejte se na návod v YouTube videu.

Autor: TENACTA GROUP S.P.A.

Ionická technologie pro hebké a zářivé vlasy

Bellissima si zakládá především na péči o vlasy a jejich produkty vynikají právě tím, že i přes vysoký výkon (u toho produktu 1000 W), šetří vaše vlasy. Ionická technologie zajišťuje přirozenou hydrataci vlasů během vysoušení a snižuje elektrostatický účinek. Díky tomu zůstanou vaše vlasy zářivé a hebké. Dvě kombinace proudění vzduchu/teploty se přizpůsobí všem typům vlasů a hair stylingu.

Více se dozvíte na stránkách Bellissimy

Související články