Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Svědivé pupínky po holení? Zbavte se nežádoucích chloupků pohodlně a na dlouhou dobu!

20. prosince 2016 | 14:46
Prezentace klienta |

Také se po holení potýkáte se svědivými pupínky, nevzhlednou vyrážkou nebo vás trápí zarostlé chloupky? Každá žena touží po hebké pokožce – dokonale hladká kůže je obecně vnímána jako esteticky přitažlivější a příjemnější. Bohužel ne každá z nás má čas denně vytahovat žiletku. Jak tento problém vyřešit? Vyzkoušela jsem za vás laserový odstraňovač chloupků Braun Silk expert BD5009 IPL.

Jako každá žena, tak i já řeším otázku co s nežádoucími chloupky a jak se jich na dlouhou dobu účinně zbavit. Bohužel se řadím mezi ty, kterým chloupky rostou velice rychle, a proto po žiletce sahám téměř denně. Nedá se říct, že by holení patřilo mezi mé oblíbené činnosti – je to práce zdlouhavá a leckdy mi po použití holítka vyskočí nepěkná vyrážka. Proto jsem měla opravdu radost, když se mi do rukou dostal laserový epilátor Braun Silk expert BD5009 IPL. Již jsem o něj slyšela mnoho pozitiv, jediné, co mi bránilo v jeho koupi, byla vyšší pořizovací cena.

Práce s klasickým holítkem je zdlouhavá
Autor: Shutterstock

Princip fungování

Nový Braun Silk expert IPL je tou správnou volbou pro trvalé odstranění chloupků. Díky nejnovějším technologiím, jako je například funkce SensoAdapt, je celé ošetření přizpůsobeno přesně na míru vaší pokožce. SensoAdapt totiž skenuje tón kůže a automaticky reguluje intenzitu pulzního světla. Díky této funkci si každá žena může dopřát profesionální a efektivní ošetření pokožky v pohodlí a teple domova.

Inovativní technologie IPL je založená na světle, které přerušuje cyklus dorůstání chloupků. Epilátor Silk expert IPL vysílá jemné světelné pulzy pod povrch pokožky, které zasahují melanin v kořenové části vlasového folikulu a potlačují růst chloupků.

Jak se používá

Epilátor přišel v balení s šikovným peelingovým kartáčkem. Neváhala jsem ani chvilku a hned se do testování pustila. Kartáčkem jsem nejprve ošetřila pravou půlku těla a musím uznat, že výsledek byl fantastický – dokonale vyhlazená pokožka během několika okamžiků!

Epilátor není třeba nabíjet, stačí jej jen připojit do zásuvky, přiložit na čerstvě oholenou pokožku a můžete ihned začít. Přístroj sám rozpozná a přizpůsobí se tónu vaší pleti pro viditelné odstranění chloupků. Epilátor Braun Silk expert perfektně padne do ruky a díky intuitivnímu ovládání se velice snadno užívá. Ošetření tak zvládnete například i při sledování televize.

Epilátor Braun Silk expert dokáže hotové divy!
Autor: Braun

Celoživotní boj s chloupky

Již po prvním měsíci užívání přístroje Braun Silk Expert IPL jsem cítila první výsledky. Epilátor jsme používala pouze na pravou polovinu těla, měla jsem tedy srovnání – chloupky, které jsem pravidelně ošetřovala byly citelně slabší a postupně ubývaly. V porovnání s klasickými epilátory má tento přístroj několik výhod:

1. jeho užívání je bezbolestné
2. jeho chod je tichý
3. nedochází k podráždění pokožky

Chce to čas!

Epilace pomocí IPL světla je dlouhodobý proces. Vzhledem k velice individuálnímu růstu chloupků na různých částech těla je dobré ji věnovat dostatek času. První výsledky se dostaví zhruba mezi čtvrtým až dvanáctým ošetření. Já se momentálně nacházím přesně v půlce testování – mám za sebou již šest aplikací a již teď můžu říci, že bych epilátor Braun Silk expert IPL nedala z ruky a vřele jej doporučuji všem svým kamarádkám!

Výhody:
Krásně padne do ruky
Elegantní design a důmyslné zpracování
Bezbolestná aplikace
Rychlé ošetření
Viditelné výsledky
Inteligentní senzor, který sám nastaví intenzitu záblesků

Nevýhody:
Absence cestovního pouzdra
Světelné záblesky mohou být silné – lze vyřešit pomocí slunečních brýlí