Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Kosmetické sady jako vánoční dárek na poslední chvíli!

Video se připravuje ...
Dárky na poslední chvíli: Kosmetické sady. Jaká zaujme vás?
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
19. prosince 2016 | 06:00

Kdo  z nás alespoň jednou nedaroval kosmetickou dárkovou sadu? Potěšit dokáže snad každého, ale vybrat tu správnou může být ošemetné. Rozhodly jsme se vám proto ukázat některé z nich, které najdete letos v obchodech, a pomoci vám tak ve výběru vánočních dárků na poslední chvíli.

Dárková sada pivní kosmetiky Ryor vás vyjde na 280 korun. Uvnitř pěkného balení najdete pivní krém s kyselinou hyaluronovou a pivní sprchový gel. Oba produkty nádherně voní, rozhodně ne po pivu. 

Ryor
Autor: archiv firem

Regenerační péče z granátového jablka od Weledy nabízí v balení sprchový krém a regenerační olej. Vyniká tím, že Weleda je výrobcem čistě přírodní kosmetiky a sada stojí 499 korun.

Weleda
Autor: archiv firem

Dárkový kosmetický balíček Jablko od Manufaktury překvapí tím, že kromě kosmetiky nabízí i pochutinu: jablečný sirup, který využijete například do limonád. Dál v balení najdete krém na ruce a sprchový gel. Stojí 455 korun.

Manufaktura
Autor: archiv firem

Dárková taška Nivea pro zpevnění pokožky a jemnou péči o ni potěší kromě spousty produktů i krásnou krajkovou taštičkou. Nabízí zpevňující tělové mléko, sprchový gel, kuličkový deodorant a balzám na rty Labello – prostě péče o celé tělo. Stojí 430 korun.

Nivea
Autor: archiv firem

Dárková sada Dermacol VB BT Cell Intensive Lifting Care se hodí spíše pro zralejší ženy, protože sada obsahuje dva výrobky bojující proti vráskám: krém na obličej a na rty a oční okolí. Obdarovanou rozhodně potěší i prostorná taštička. Stojí  499 korun.

Dermacol
Autor: archiv firem


A vítězem se stává, alespoň pro nás, vánoční sada Lush Two Turtle Doves. Krásné nápadité balení obsahuje osm výrobků: sprchový gel, pleťový krém, dvě koupelové bomby, sprchový peeling, koupelovou pěnu, masážítko a krémovou koupel. Vyjde na 1596 korun a nás by takováto sada rozhodně potěšila!

 

Lush
Autor: archiv firem

Autor: luh