Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký test krémů na ruce: Musíte si připlatit, nebo stačí krém za pár korun?

  • 15. prosince 2016 | 09:30

    Bez krému na ruce se možná obejdete v létě, v zimě je ale naprostou nutností. Jeden do práce, jeden do kabelky a alespoň dva mít doma. Rozhodly jsme se otestovat opravdu velké množství krémů na ruce, které můžete koupit v drogeriích, parfumeriích, lékárnách a samozřejmě i na internetu. Od nejlevnějších až po nejdražší. Jak dopadly?

  • Editorka Markéta testovala:

    Ziaja Med krém na ruce s ureou, 149 Kč, koupíte na www.ruzova10.cz
    Autor: archiv firem
    Ziaja Med, 149 Kč

    Obyčejný krém za obyčejnou cenu. Když se s ním namažete, celkem rychle se vstřebá. Já jsem na něm nejvíce ocenila, že má jemnou nenápadnou vůni.

    Známka jako ve škole: 2

    Weleda Regenerační krém na ruce Granátové jablko, 239 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem
    Weleda, granátové jablko, 239 Kč

    Vstřebává se skvěle, už za chvíli nemáte vůbec pocit, že máte na rukou něco mastného. Vůně na první pocit výrazná, ale poměrně rychle vyprchá.

    Známka jako ve škole: 2

    Xpel Argan Oil krém na ruce a nehty, 56 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem
    Xpel Argan Oil, 56 Kč

    Má největší láska, voní velmi decentně, což já u krémů na ruce oceňuji, ruce po něm nekloužou, a navíc hydratuje na dlouho.

    Známka jako ve škole: 1

    Frais Monde Pomegranate Flowers, 207 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem
    Frais Monde Pomegranate Flowers, 207 Kč

    Někdo by tu vůni mohl milovat, ale na mě je moc sladká, jinak se vstřebá okamžitě a nemastí příliš.

    Známka jako ve škole: 3

  • Módní redaktorka Andrea testovala:

    Idea Toscana výživný krém na ruce a nehty organický, 260 Kč, koupíte na www.eshop.lineatoscana.cz
    Autor: archiv firem
    Idea Toscana, 260 Kč

    Na přírodní kosmetiku si moc nepotrpím, většinou mi nedělá dobře. Trošku jsem ale zariskovala a vyzkoušela tento krém na ruce. No a světe div se, našla jsem výrobek, který mi naprosto vyhovuje. Ráda totiž přes den používám krémy, které zanechají film, ale nejsou příliš mastné. Jediným minusem je cena, 150 ml za zhruba 260 korun mi přijde hodně.

    Známka jako ve škole: 1-


    Douglas Home Spa Amazonia, 139 Kč, koupíte v síti parfumerií Douglas nebo na www.douglas.cz
    Autor: archiv firem
    Douglas Home Spa, 139 Kč

    Krém mě na první pohled zaujal obalem, který vypadá opravdu luxusně, i když se vlastně jedná o klasické balení krému na ruce. Hned jako druhá věc mě zaujala svěží vůně ovoce. Snadno se roztírá, ruce příjemně hydratuje. Jen si myslím, že je vhodnější spíše na léto než teď na zimu, ale to může být jen můj pocit.

    Známka jako ve škole: 1

    Eucerin pH5 Regenerační krém na ruce, 159 Kč (75ml), koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Eucerin pH5, 159 Kč

    Bez krému od Eucerinu si nedokážu představit žádnou dovolenou na horách. Každoročně ho beru s sebou a mí přátelé už počítají s tím, že bude během pobytu ležet na stole volně pro všechny. Dělá totiž promrzlým, vysušeným a někdy i popraskaným rukám opravdu dobře. A dokonce se s ním dobrovolně mažou i chlapi! Na zimu je ideální, na léto moc hutný.

    Známka jako ve škole: 1

    Artdeco Super Rich Hand Cream, 192 Kč, koupíte v síti parfumerií Douglas nebo na www.artdecoshop.cz
    Autor: archiv firem
    Artdeco Super Rich, 192 Kč

    Cena je vyšší, ale například jako dárek bude opravdu skvělý. Už po prvním natření se zmírnil pocit napjaté kůže, který jsem měla po mrazivém dni bez rukavic.

    Známka jako ve škole: 2

    Ziaja krém na ruce hedvábné proteiny, 45 kč, koupíte na www.ruzova10.cz
    Autor: archiv firem
    Ziaja, hedvábné proteiny, 45 Kč

    Klasická, ale příjemná vůně mi vyhovuje. Stejně tak i balení, které se nápadně podobá Induloně. Už po první aplikaci jsem měla hladké ruce a krém se do kůže vpil téměř ihned. Nemám co vytknout.

    Známka jako ve škole: 1

  • Redaktorka zdraví Irena testovala:

    Weleda Mandlový krém na citlivou pokožku rukou, 229 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem
    Weleda, mandlový krém, 229 Kč

    Nepatřím k těm, kteří by na suché ruce trpěli, proto vyhledávám spíše lehčí krémy. Používám je spíš preventivně, potřebuji, aby se co nejrychleji vpily do pokožky a já mohla ihned psát na počítači. A přesně tohle splnil mandlový krém od Weledy. Je spíše tekutější, takže občas ho vyteče víc, než by bylo potřeba. Rychle se rozmaže a vpije. Voní krásně a jemně po hořkých mandlích. Ruce nechá vyživené, ale ne mastné. Pro mne jednička za funkci, balení i složení. Je to bio, netestované na zvířatech, ale 229 Kč za 50 ml je pořád dost, proto to minus.

    Známka jako ve škole: 1-

    Weleda Citrusový krém na ruce a nehty, 229 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem
    Weleda, citrus, 229 Kč

    Krém stejné značky, ale s vůní citrusu slibuje intenzivní péči pro suché ruce. Pro mé potřeby byl příliš mastný a vůně byla slabší, okamžitě po něm ale sáhl můj manžel, který na suché ruce naopak trpí velmi, obzvlášť v zimě. Podle něj byla vůně „akorát“ (takže spokojenost), aplikace byla „v pohodě“ (krém je také jemný a tekutý, takže ho suchá pokožka doslova vcucne), účinek „jo, funguje“ (promastí) a pocit po namazání „co tím myslíš, jakej film?“ (mastný film na suchých rukou nezanechává, ale je potřeba pár minut počkat). Minus za cenu.

    Známka jako ve škole: 1-

    Manufaktura krém na ruce s hroznovým olejem a bambuckým máslem, 149 Kč, koupíte na www.manufaktura.cz
    Autor: archiv firem
    Manufaktura, krém s hroznovým olejem a bambuckým máslem, 149 Kč

    Krém od Manufaktury v první řadě krásně voní. Jemná vůně zůstane na rukou nenápadně, ale dlouho. Patří také k těm lehčím, dobře se rozmaže, pokožka je trochu mastnější, ale po pár minutách se vstřebá zcela. Když si ho dopřejete více, ruce dostanou pořádnou dávku výživy a jsou mastné déle. Pak bych ho doporučila spíše jako kúru přes noc. Bude vyhovovat lidem se suššíma rukama. Cena i složení velice příznivé.

    Známka jako ve škole: 1

    Yves Rocher hydratační krém na ruce s bio arnikou, 99 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz
    Autor: archiv firem
    Yves Rocher, hydratační, 99 Kč

    Krém s bio arnikou od Yves Rocher slibuje výživu a zjemnění. Je trochu hutnější, i tak se ale dobře roztírá, a pokud ho použijete v tenké vrstvě, je do pár minut do kůže zcela vstřebán. Jinak bude vyhovovat spíše lidem se suššíma rukama nebo na použití před spaním. Arniková vůně je příjemná, na můj vkus trochu intenzivní. Promaže, a co opravdu potvrdím, je to, že ruce zjemní, na můj vkus snad až trochu moc. Cena příznivá.

    Známka jako ve škole: 2

    LAVERA krém na ruce SOS, 115 Kč, koupíte na www.organictime.cz
    Autor: archiv firem
    Lavera SOS, 115 Kč

    Lavera je pro mě objevem posledních měsíců. Přírodní kosmetika, navíc cenově dostupná a s dobrými účinky. Krém na ruce od Lavery to jen potvrzuje. Voní podobně jako jiné krémy od této značky. Má poměrně bohatou texturu, a když ho člověk nepoužije moc, je rychle vstřebán a ruce nezůstanou lepkavé. Ruce zůstanou vláčné a člověk nemá potřebu se mazat pořád dokola.

    Známka jako ve škole: 1

  • Redaktorka VIP Gábi testovala:

    Sebamed balzám na ruce a nehty, 139 Kč (75ml), koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Sebamed, 139 Kč

    Pokud máte ráda krémy na ruce, které mají velmi lehkou konzistenci, a kterými když se namažete, tak máte spíš pocit vlhkosti než mastnoty, pak tohle je ten pravý produkt pro vás. Vlhkost se rychle vsákne do pokožky a ruce zůstávají příjemně vláčné a bez pocitu mastnoty.

    Známka jako ve škole: 2

    Pevonia Botanica zvláčňující, hydratační krém na ruce, 336 Kč, koupíte na www.pevonia.cz
    Autor: archiv firem
    Pevonia Botanica, 336 Kč

    Nejvíce mě na tomhle krému na ruce baví jeho úžasná vůně. Voní po mandlích, protože jejich výtažek je v něm použit. Pomáhá regeneraci a výživě. Krém je v plastové lahvičce, která má úzký otvor, ze kterého krém vytlačujete, stačí ho totiž opravdu malé množství. Má příjemnou konzistenci a nezanechává mastné ruce. Jediné minus, které musím dát, je za cenu, protože více než 300 korun mi přijde za krém na ruce opravdu hodně.

    Známka jako ve škole: 2

    Mary Kay krém na ruce a dekolt s ochranným faktorem 15, 560 Kč, koupíte na www.marykay.cz
    Autor: archiv firem
    Mary Kay, na ruce a dekolt, 560 Kč

    Tento krém je nejen na ruce, ale i na dekolt. Na těchto dvou partiích se prý jasně pozná věk ženy, a proto by se na ně měly ženy zaměřit. Krém by měl vyhlazovat drobné vrásky a zanechávat pleť mladistvější. Rozhodně mohu říct, že je příjemný. Má trochu mastnější konzistenci a na rukou zanechává jemný film, který se vstřebá, ale chvilku to trvá. Ovšem musím přiznat, že já osobně bych si ho za 560 korun nepořídila.

    Známka jako ve škole: 3

    A-Derma Creme Mains regenerační krém na ruce, 169 Kč, koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem
    A-derma Creme Mains, 139 Kč

    Krém na ruce má velice jemnou vůni a lehkou konzistenci. Krém se rychle vstřebává a zanechává pokožku sametovou. Na dlaních nechává jemný, klouzavý film, který není nijak nepříjemný a po chvíli se vstřebá. Pokud trpíte na opravdu suché ruce, tenhle krém by měl být váš nejlepší kamarád.

    Známka jako ve škole: 1

    Nivea Krém na ruce a nehty Smooth Sensation, 79 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Nivea Smooth Sensation, 79 Kč

    Nivea je klasika a všichni známe její typickou vůni. Krém na ruce s makadamovým olejem si ji částečně zachoval. Konzistence není tak mastná a krémovitá, ale je dostatečně vydatná. Rozhodně vám místa, která jsou suchá, pěkně zvláční, ale na dlaních mi vadí vrstvička, která se ne a ne vstřebat. Dlaně se potom potí.

    Známka jako ve škole: 3

  • Editorka Radka testovala:

    Ziaja med Atopická kúra krém na ruce, 149 Kč, koupíte na www.ruzova10.cz
    Autor: archiv firem
    Ziaja Med, atopická kúra, 149 Kč

    Body plus za to, že je bez vůně a barviv, body minus za to, že se trochu hůře vstřebává a člověk musí chvíli počkat, než se zase může vrátit k práci na notebooku. Nemám problémy s atopickým ekzémem, ale domnívám se, že na to by musel mít krém větší sílu, na mé ruce bez potíží tohoto druhu byl tak akorát.

    Známka jako ve škole: 2-

    Bioderma krém na ruce Atoderm, 149 Kč (50ml), koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem
    Bioderma Atoderm, 149 Kč

    Byl by bezvadný, kdyby byl bez vůně, protože jinak jsem s ním byla moc spokojená. Rychle se vstřebával a ruce po něm přitom zůstaly vláčné. Ale bohužel i trochu voňavé, a to je u mě vždycky minus. Věřím tomu, že parfemace je jemná a hypoalergenní, jak výrobce píše, ale proč tam vůbec je?

    Známka jako ve škole: 2

    Australian Bodycare Tea Tree oil krém na ruce a nohy, 173 Kč, koupíte na www.dkpharma.cz
    Autor: archiv firem
    Australian BodyCare, s tea tree olejem, 173 Kč

    Tuhle značku jsem donedávna neznala, ale začíná patřit k mým oblíbeným. Už nějaký čas s velkou spokojeností používám čisticí gel na obličej této značky a teď ke své oblíbené kosmetice zařazuji i tento krém na ruce a taky nohy. Sama jsem ho používala jen na ruce. Tea tree jsem si sice původně spojovala s dezinfekčními účinky a měla jsem pocit, že promašťovat moc neumí, ale tento krém to rozhodně dokáže. Vůně tea tree se dá vydržet, není to žádná umělá parfemace.

    Známka jako ve škole: 1

    Weleda Rakytníkový krém na ruce, 199 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem
    Weleda, rakytníkový krém, 199 Kč

    Weledu můžu vždycky a odpustím jí i to, že tenhle přírodní krém se vstřebává trošičku pomaleji, to k téhle značce prostě patří. I proto krém nepoužívám ani tak během dne, ale spíše si ním ruce namažu třeba večer. A na to je skvělý.

    Známka jako ve škole: 1

  • Kosmetická redaktorka Brigita testovala:

    Mavala zvláčňující mléko, 249 Kč, koupíte na www.fann.cz
    Autor: archiv firem
    Mavala, zvláčňující mléko, 249 Kč

    Mléko na ruce od švýcarské značky Mavala je jako stvořené pro někoho, kdo má rád efekt jemných rukou, spíše lehčí textury a možnost vrátit se hned po namazání například k práci na počítači. Já osobně preferuji hutnější krémy, takže jsem ho hned předala mamince, která si ho nemohla vynachválit. Příjemně a nevtíravě voní a rychle se vstřebává.

    Známka jako ve škole: 2

    L´Occitane Krém na ruce s bambuckým máslem, 610 Kč, koupíte na www.loccitane.cz nebo v prodejnách L´Occitane
    Autor: archiv firem
    L´Occitane, s bambuckým máslem, 610 Kč

    Tento krém je pravým opakem mléka značky Mavala. 20 procent bambuckého másla ve složení způsobuje, že je krém opravdu hutný, mastný a do pokožky rukou ho musíte vmasírovat. Což je přesně to, co miluji, protože efekt je dlouhodobý. Přiznávám ale, že mám velmi vysušené ruce. Zbožňuji balení v plechové tubě, která vypadá jako malířská barva. Jediné, co mě bolí, je cena, kterou bych za krém byla ochotna dát pouze v případě, že bych ho kupovala jako dárek, a to je také jediný důvod, proč snižuji známku.

    Známka jako ve škole: 2

    Rituals krém na ruce Dao, 280 Kč, koupíte na www.rituals.cz
    Autor: archiv firem
    Rituals Ritual of Dao, 280 Kč

    Láska na první namazání! Přestože je krém velmi hutný a udrží ruce dlouho hebké, vstřebává se okamžitě! Předpokládám, že v tom budou mít prsty silikony, které najdete ve složení. Protože si ale krém nanáším na ruce a ne na obličej, nemám s nimi žádný problém. Na rozdíl od ostatních krémů tohoto typu vydrží na rukou opravdu dlouho a krásně je ošetří. Pěkné balení a velmi příjemná vůně, jak je u značky Rituals pravidlem, jsou samozřejmě bonusy navíc.

    Známka jako ve škole: 1

    EOS krém na ruce, 120 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem
    Eos, krém na ruce, 120 Kč

    Mám moc ráda balzámy na rty Eos a i po krému na ruce jsem delší dobu pokukovala. Tomu balení je totiž velmi těžké odolat. Krém samotný je velmi lehký, rychle se vstřebává, příjemně, slabě voní a ruce zvláční. Efekt je ale krátkodobý. Každopádně jsem si ho oblíbila do kabelky, protože malé plastové balení je přesně to, co v ní potřebujete mít. Na doma nebo do práce bych ale potřebovala silnější kalibr.

    Známka jako ve škole: 3

    LUSH love and light krém na ruce, 375 Kč, koupíte na www.lush.cz
    Autor: archiv firem
    LUSH Love and Light, 375 Kč

    Pro značku LUSH mám slabost a nijak se tím netajím. Tento krém na ruce je dalším z jejich produktů, které mě nezklamaly. Jednoduché balení v černém plastovém kelímku v sobě ukrývá dokonale výživný krém, který nezanechává pocit mastnoty, ale ani "mokrý" pocit, velmi rychle se vstřebává a okamžitě zvláčňuje. Jediné, co mi úplně nesedí, je citrusová vůně.

    Známka jako ve škole: 1-

  • Redaktorka zdraví Maruška testovala:

    Ziaja Kozí mléko krém na ruce a nehty, 69 Kč, koupíte na www.ruzova10.cz
    Autor: archiv firem
    Ziaja, kozí mléko, 69 Kč

    Když jsem viděla krém na ruce s kozím mlékem, které mám moc ráda, musela jsem po něm ihned sáhnout. Pokud vám kozí mléko nevoní, nemusíte se bát, v krému není cítit, vůně je spíše taková mýdlová. Konzistence je trochu hustší, není to tedy na takové to klasické mazání, ale spíše pro situace, když potřebujete ruce skutečně ihned hydratovat, když je máte zmrzlé z venku. Nebo v rámci domácí manikúry. Celkově je trochu mastnější, proto chvíli počkejte, než se vám do rukou vpije.

    Známka jako ve škole: 3

    Dermaco SOS Hloubková intenzivní regenerace, 89 Kč (75ml), koupíte na www.dermacol.cz
    Autor: archiv firem
    Dermacol SOS Repair, 89 Kč

    Krém je určen pro extrémně suché ruce, proto je očekávatelné, že bude mastnější a hutnější. Připravte se tedy na to, že bude chvíli trvat, než se do rukou vsákne. Nicméně ale při pravidelném používání uvidíte, že ruce budou opravdu jemnější. Jeho výhodou je také příjemná vůně.

    Známka jako ve škole: 2

    Yves Rocher Zimní balzám na ruce s bio arnikou, 239 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz
    Autor: archiv firem
    Yves Rocher, zimní balzám, 239 Kč

    První pomoc pro mrazem vysušené ruce! Krém je mastný, ale jakmile ho aplikujete, máte pocit, že se skutečně rychle vsakuje. A nezanechává film. Nenechte se vyděsit ani tím, že může být na první pohled trochu hutnější. Skutečně v tomto případě zdání klame a krásně se rychle vpije. Jediné, co mi nepřijde u balzámu na ruce příliš praktické, je balení v mističce. Volila bych raději tubu. Jinak perfektní, navíc krásně voní.

    Známka jako ve škole: 1-

    AMAI vyživující krém na ruce a nehty, 45 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Amai, s meruňkovým olejem, 45 Kč

    Za mě je to ideální krém do kabelky. Je v tubě na šroubovací zavírání, takže se dobře aplikuje, nemusíte se bát, že by se vám někde vylil. Poměrně rychle se vsakuje, takže nemusíte čekat dlouhé minuty, než se opět pustíte do práce. Krém příjemně voní a také budete mít pocit, že jsou vaše ruce hydratované. Navíc ta cena je prostě neskutečná!

    Známka jako ve škole: 1

    Indulona Ochranná, 54 Kč (85ml), koupíte na www.pilulka.cz
    Autor: archiv firem
    Indulona, ochranná, 54 Kč

    Na Indulonu nedám dopustit. Ve chvíli, kdy potřebujete účinný krém na ruce, potom není o čem dlouze uvažovat. Je totiž skvělým pomocníkem, obzvláště ve chvílích, kdy jsou ruce vystaveny nějakému extrémnějšímu programu. Řekla bych, že Indulonu ochrannou ocení zejména chlapi, kteří potřebují něco jednoduchého, rychlého, účinného, aniž by nad tím příliš přemýšleli.

    Známka jako ve škole: 1-

  • Produkční Božena testovala:

    Weleda Pupalkový revitalizační krém na ruce, 239 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem
    Weleda, pupalkový krém, 239 Kč

    Revitalizační krém na ruce od Weledy je zvláště vhodný pro ženy 55+, protože kombinace rostlinných olejů a másel se dobře postará o zralou pleť, což jsem ale na sobě úplně otestovat nemohla. Mně vyhovovala jeho lehká, krémová konzistence. Okamžitě se vstřebává a zanechá jen nepatrný mastný film. Jeho parfemace mi připomíná vůni klasické lékárny, voní opravdu přírodně po všech bylinkách a esencích, které jsou v něm ukryté, ale mně tahle vůně zas tak nevyhovuje. Ruce po něm zůstanou jemné a vláčné.

    Známka jako ve škole: 3

    Eucerin Regenerační krém na ruce 5% Urea, 255 Kč (75ml), koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Eucerin Repair, 255 Kč

    Krém od Eucerinu je pro mou ekzematickou pokožku nejvhodnější, protože neobsahuje alkohol, lanolin ani barviva. Je absolutně bez parfemace, což mě trošku mrzí, protože mám ráda čerstvě namazané voňavé ruce, ale vzhledem k tomu, že je určený na citlivou pleť, je to tak v pořádku. Je tak středně hutný a vůbec není mastný, což je to, co opravdu od krému chci. Zjemňuje i velmi hrubé dlaně a ruce a okamžitě se vstřebává.

    Známka jako ve škole: 2

    Panier des Sens krém na ruce červený tymián, 234 Kč, koupíte na www.demdaco.cz
    Autor: archiv firem
    Panier des Sens, červený tymián, 234 Kč

    Myslela jsem si, že mi vyhovují spíš lehké krémy na ruce, ale když jsem vyzkoušela tento s červeným tymiánem, tak jsem byla unesená. Jeho vůně je úplně perfektní, jemná a nevtíravá a přitom zajímavá. Je tedy na mé poměry opravdu hutný a mastný. Když si ho namažu, nemohu okamžitě sednout ke klávesnici a psát, protože přece jen chvíli trvá, než se opravdu vsákne. Proto asi není dobré ho mít na pracovním stole, ale spíš na nočním stolku u postele a mazat si ho před spaním. Bude tak působit jako noční péče o vaše ruce, protože když už se do nich vpije, opravdu dlouho vydrží.

    Známka jako ve škole: 1

  • Redaktorka vztahů Ivana testovala:

    BioAroma Krém na ruce s bambuckým máslem, 199 Kč, koupíte na www.bioaromakosmetika.cz
    Autor: archiv firem
    BioAroma, krém s bambuckým máslem, 199 Kč

    Čím jsem starší, tím víc potřebuji mazat hlavně ruce. Ty věk opravdu neskryjí. Tenhle řecký krém mě překvapil svou jemnou konzistencí, takže ruce jsou po namazání jako ze sametu. Oceňuji taky přírodní složení, zejména včelí vosk, diktamový olej a měsíček. Ruce jsou díky nim hydratované a taky nádherně voňavé. Jediné minus: krém se hned nevstřebá, takže zanechá mastné šmouhy. Doporučuji tedy používat spíše večer před spaním. A musím přiznat, že i cena je vyšší, než jsem zvyklá.

    Známka jako ve škole: 2

    Yves Rocher Krém na ruce a nehty 2 v 1 s bio arnikou, 139 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz
    Autor: archiv firem
    Yves Rocher, 2v1 s bio arnikou, 139 Kč

    Hodí se spíše pro mladší ženy, které nemají tak moc suché ruce. Obsahuje výtažek z bio arniky, který chrání ruce před vnějšími vlivy, a lze ho tak používat každý den. I když se nevstřebá hned, nezanechává pocit mastnoty, navíc krásně voní. Hydratuje dobře, ovšem v zimě, kdy jsou mé ruce ještě víc suché, už moc nestačí a je nutné ho aplikovat třeba dvakrát za hodinu. Balení je klasické v tubě, takže se vejde skvěle i do kabelky. Cena je přijatelná.

    Známka jako ve škole: 3

  • Redaktorka VIP Lucie testovala:

    Dove Krém na ruce Derma Spa Youthful Vitality, 119 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Dove Youthful Vitality, 119 Kč

    Tento krém je určen na zralou pokožku, které má navracet mladistvý vzhled. Po použití jsou ruce jemné, vcelku rychle se vstřebává a pomáhá změkčovat suchá a ztvrdlá místa. Nejlepší je na tomto krému omamná vůně, která připomíná parfém. Je opravdu velmi výrazná, takže hrozí, že za nějakou dobu by mohla začít obtěžovat. Zatím mě to ale nepotkalo!

    Známka jako ve škole: 2

    Alcina kašmírový balzám na ruce, 159 Kč (50ml), koupíte na ww.alcina.cz
    Autor: archiv firem
    Alcina Cashmere, 159 Kč

    Krém na ruce s výtažky z kašmíru se tváří velmi luxusně! A po otevření vás nezklame, nádherně voní a nikdy jsem nezažila, aby se krém takhle okamžitě vstřebal. Do kůže se vpíjí vážně rychlostí blesku a ruce zůstanou hebké a nemastné. Vyhovuje mi i jeho menší balení, které z něj dělá ideální krém na ruce do kabelky a první pomoc do mrazů!

    Známka jako ve škole: 1

Autor: brig
Diskuse ke článku
.