Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Zlaté tekuté linky a make-up s podkladovou bází v jednom!

Jak dopadly kosmetické novinky po prvním vyzkoušení?
12. prosince 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte prodlužující řasenku, tělový kašmírový balzám, zlaté tekuté linky, make-up s podkladovou bází v jednom a gel proti akné.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Zlaté tekuté linky a makeup s podkladovou bází v jednom! • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Astor Eye Opener Big & Beautiful – Ultra Black – stojí okolo 120 korun. Má klasický štětinkový kartáček, který je na mě osobně až moc mohutný. Ve videu ale můžete vidět, jak krásně mi řasy natočila a prodloužila!

Nerada ztrácíte čas před zrcadlem, ale toužíte po dokonalé pleti? Dermacol přišel s novinkou Selfie Make-up 2v1. Obsahuje zároveň i podkladovou bázi. Zkoušela jsem odstín 3. Na pleti vytvořil krásný sametový pocit a pleť sjednotil a zmatnil. Super! Stojí 199 korun.

Tekuté oční linky Essence The Little Xmas Factory v odstínu Gold 01 Ho-ho-ho jsou výrazně třpytivé a zlaté, dokonalé pro líčení na Vánoce. Zajímavé balení skrývá tenký štěteček, kterým vykreslíte precizní tenkou linku. Stojí 89 korun. 

Zklidňující SOS gel proti akné s levandulí, vřídelní solí a hřebíčkem od Manufaktury má praktické malé balení s kuličkou, takže ho můžete nosit stále při sobě. Pomůže zatočit s pupínky, oděrkami nebo štípanci. Vyjde vás na 139 korun.

Kašmírový tělový balzám Alcina stojí okolo 280 korun a můžete se těšit z intenzivní hydratační péče. Jeho vůně je naprosto omamná! 

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh