Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač

Podívejte se, jak dopadly po prvním vyzkoušení kosmetické novinky!
5. prosince 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte prodlužující řasenku, inovativní korektor, pudrové oční linky, lesk na rty a pleťový rozjasňovač.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?   

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Dermacol Mega Lashes Mascara byla příjemným překvapením. Dlouhou dobu se mi nestalo, že by mi řasenka až takhle prodloužila řasy. Sice měla tendenci řasy slepovat, ale když řasy několikrát kartáčkem pročešete, je po problému. Stojí 249 korun.

Pudrové oční linky Catrice najdete v limitované edici Victorian Poetry, která je dostupná do ledna 2017. Spíše než linky jsou to pudrové stíny, ale když se budete snažit, úzkým měkkým aplikátorem linku uděláte. Na očích vypadá šedý odstín zajímavě a hodil by se určitě pro kouřové líčení. Stojí okolo 99 korun.

Korektor 2v1 Essence The Little Xmas Factory má dvě složky, jednu transparentní uprostřed a druhou barevnou, krycí. Konzistencí je dost krémový a dobře se nanáší a zapracovává do pleti. Vyjde vás na cenu okolo 79 korun.

Lesk na rty Douglas ve vánoční Sparkling edici vás zaujme – nebo možná odradí – na první pohled množstvím třpytek. Na rtech vypadá ale moc hezky. Lépe, než jaký dělá první dojem v balení. Stojí 149 korun.

Číslem jedna tohoto dílu je bezkonkurenčně pleťový rozjasňovač Manufaktura, odstín Gold. Jeho balení vypadá spíše jako rtěnka, není tak široký jako například jiné rozjasňovače, a proto mi přijde i praktičtější. Na pleti vykouzlí nádherný lesk a stojí 239 korun. 

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh