Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno: Nejlepší produkty, které milujeme! Kupte je pod stromeček!

  • 24. listopadu 2016 | 06:00

    Když potřebujeme červenou rtěnku, zpravidla za ni nedáme tisíc korun v parfumerii, ale zabrousíme do drogerie. I když moc dobře víme, jaký je to rozdíl. Jenže Vánoce se blíží, a proto je nejvyšší čas napsat Ježíškovi o produkt, který opravdu stojí za to. Nechte se rozmazlit a inspirujte se tím, co milujeme my v redakci a co bychom si moc přály najít pod stromečkem.

  • Kosmetická redaktorka Brigita:

    LUSH Snow fairy sprchový gel, koupelová pěna, koupelová bomba a tělový kondicionér, 875 Kč, koupíte na www.lush.cz nebo v prodejnách LUSH
    Autor: archiv firem

    Vánoční balíček Snow Fairy jsem poprvé dostala od svého tehdejšího chlapce na Vánoce asi před deseti lety. I když to s chlapcem samozřejmě nedopadlo, cukrátková vůně Snow Fairy, společně s růžovou barvou, ve mně stále vyvolává vánoční nostalgii a pocit, že si ještě pořád můžu dovolit být tak trošku princezna. Obsah se každý rok trošku obměňuje, ale musím přiznat, že letos jsem z něj opravdu nadšená! Obsahuje totiž sprchový gel, tělový krém, koupelovou bombu a znovu použitelnou pěnu do koupele ve formě kouzelné hůlky pro víly. Ach!

  • Editorka Blesk zdraví Lucie:

    Mary Kay Botanical Effects® Čisticí gel, 550 Kč, koupíte na www.marykay.cz
    Autor: archiv firem

    Od dekorativní kosmetiky už nechci jen to, aby fungovala, potřebuju, aby mě i bavila. A to umí paletka matných očních stínů Meet Matt(e) Nude od theBalm. Obsahuje devět stínů v přirozených barvách bez třpytek, což je přesně to, co před padesátkou potřebuju. Nalíčím se s nimi v pohodě na den i na večer, a navíc miluju Matta na jejich obalu! Mám pocit, že se líčím i pro něj. Paletka stojí 1099 Kč, ale vydrží minimálně 365 dní! Takže do příštích Vánoc, Ježíšku.

  • Módní redaktorka Andrea:

    Rituals Hammam Hot Scrub tělový peeling, 570 Kč, koupíte na www.rituals.cz nebo v prodejnách Rituals
    Autor: archiv firem

    Peelingy zkrátka zbožňuju! Je to takový můj rituál. Dvakrát týdně si napustím horkou vanu a od hlavy až k patě se vydrbu peelingem. Nejraději mám ty s přidaným olejem, po kterých mám i po smytí krásně vláčnou a trošičku mastnou kůži. A proto je mým nejoblíbenějším produktem právě peeling od Rituals s mořskou solí, hřejivým zázvorem a svěžím eukalyptem. Navíc je ho téměř půl kila, a tak mi i při častém používání vydrží klidně čtvrt roku.

  • Editorka webu Markéta:

    Nobilis Tilia Bioaktivní obnovující sérum, 509 Kč, koupíte na www.nobilis.cz
    Autor: archiv firem

    Miluju všechny produkty přírodní kosmetiky. Myslím si totiž, že musí fungovat mnohem lépe než ty chemické. I když to asi není pravda, stejně je pocit, že na sebe nedáváte žádnou chemii, příjemný. A všechno od firmy Nobilis Tilia toto splňuje. Zkuste si přát třeba obnovující bioaktivní sérum Nobilis Tilia, které je bohaté na množství regeneračních a pečujících látek, které pokožku aktivně posilují, vyhlazují ji a dodávají jí zdravý pěstěný vzhled. Už samo to spojení „pěstěná pleť“ zní sexy! A může jí klidně táhnout na 50.

  • Módní redaktorka Natálie:

    Havlíkův přírodní zázrak, 599 Kč, koupíte na www.havlikovaapoteka.cz
    Autor: archiv firem

    Protože v zázraky já věřím, rozhodla jsem se dát magickému produktu šanci. A nezklamal mě! Večerní rituál si bez něj už neumím představit. Olejové složení pleť příjemně pohladí a je vhodné na všechny typy pleti. Suchou pleť hydratuje a aknózní pokožku postupně léčí. Prostě zázrak!

  • Kosmetická redaktorka Majka:

    Dermacol 16h Lip Colour, 299 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

    Miluju rtěnky a nebaví mě každou chvíli si rty přemalovávat jen kvůli tomu, že jsem si po ránu dala čaj, takže bych si přála dvoufázovou barvu na rty 16h Lip Colour, ideálně v několika barevných variacích. Díky ní jsou totiž rty dokonalé i po vášnivém polibku.

  • Radaktorka zdraví Maruška:

    Le Petit Olivier Ultra hydratační tělový a pleťový krém, 157 Kč, koupíte na www.demdaco.cz
    Autor: archiv firem

    Jsem trochu flink, co se týče používání tělových krémů. Prostě mě nebaví se mazat. Což se ale změnilo ve chvíli, kdy jsem jednou vyzkoušela hydratační tělový a pleťový krém s bambuckým máslem od Le Petit Olivier. Stačí vám trochu, abyste se celá namazala, pokožka je poté úžasně jemná, jak kdybyste pohladila hedvábí. Já vím, že je to klišé, nikdy jsem tomu nevěřila, ale prostě u tohoto krému to tak je. Navíc jsem pak vždy měla pocit, že voním ještě druhý den večer poté, co jsem ho použila. A jako bonus je rozhodně to, že je bez umělých barviv, parabenů, fenoxyethalonu. A navíc uděláte dobrý skutek, výrobek od Le Petit Olivier je fair trade. Takže, milý Ježíšku…

  • Redaktorka zdraví Irena:

    L´Occitane Krém na ruce s bambuckým máslem, 610 Kč, koupíte na www.loccitane.cz nebo v prodejnách L´Occitane
    Autor: archiv firem

    Krém na ruce za šest stovek? Já vím, ale… On tak krásně voní! Skvěle se vpíjí, ruce jsou po něm hladké a nevysušuje je. V létě ho klidně použiju i na suchý obličej. A jeho balení připomíná malířskou tubu! Jasně, za šest stovek se dá pořád pořídit mnoho praktičtějších věcí. A proto si o tyhle věci píšu Ježíškovi, který má pochopení.

  • Produkční Boženka:

    Clinique Take the Day Off Cleansing Balm, 626 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Jsem ten typ ženy, která bude zřejmě celý život trpět nedokonalou pletí. Je jedno, v jaké fázi cyklu právě jsem, málokdy je má pleť naprosto hladká bez pupínku. Podařilo se mi to snad jen jedenkrát, a to před svatbou, kdy mi vizážistka doporučila čisticí balzám od značky Clinique s názvem Take The Day Off. Nanáší se na vlhký obličej a smývá se pomocí proudu vody nebo mokré žínky. Je to snad jediný odličovací přípravek, po němž jsem neměla pocit vysušené pleti, navíc odlíčí opravdu dokonale a vše. Kdyby mi ho letos Ježíšek přinesl, vůbec bych se na něj nezlobila.

  • Redaktorka hubnutí Blanka:

    Eisenberg Povzbuzující a zklidňující sérum, 2990 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v síti parfumerií Sephora
    Autor: archiv firem

    Tenhle zázrak na obličej miluju, protože okamžitě dokáže rozjasnit i zklidnit mou pleť. Krásně jí dodá vláhu a já se pak cítím božsky. A má pokožka jen udělá: Aaaach!

  • Redaktorka VIP Lucka:

    Mary Kay Botanical Effects® Čisticí gel, 550 Kč, koupíte na www.marykay.cz
    Autor: archiv firem

    Čištění pleti je základem a pro mě je must-have produktem, do kterého se vyplatí investovat, čisticí gel od Mary Kay Botanical Effects. Používám ho ráno i večer na navlhčený obličej, stačí malá kapka růžového gelu, kterou rozetřete prsty po obličeji. Gel lehce napění, poté ho umyjete a pleť zůstane po vyčištění hladká a voňavá. Kdo by si to nezamiloval? Kdybych měla odjet na pustý ostrov, byl by mezi top 10 věcmi.

  • Redaktorka vztahů Hanka:

    Eveline Sérum proti vráskám, 195 Kč, koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem

    Pokud se vám někdy stane, že při ranním pohledu do zrcadla máte pocit, že jste nezestárla o jednu noc, ale o jednu generaci, sáhněte po séru Eveline proti vráskám. Kyselina hyaluronová, kterou sérum obsahuje, působí zázračně a opravdu hned. Doufám, že na mne Ježíšek nezapomene a zásobí mne.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.