Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Oční stíny ve viktoriánském stylu a rtěnka s balzámem v jednom

Toto jsou žhavé novinky ve světě kosmetiky, podívejte se, jak dopadly po prvním vyzkoušení!
14. listopadu 2016 | 06:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte krásnou paletku očních stínů, praktický balzám, nový krém na ruce, bázi pod make-up a rtěnku v tužce.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?  

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Osobně nejsem zvyklá používat bázi pod make-up, ale pokud chcete, aby vám vydržel perfektní make-up delší dobu, toto je řešení! Báze pod make-up Trend It Up Expert Make-up Perfection Base by měla pleť zmatnit a zároveň by o ni měla pečovat a sjednotit ji. Báze má béžovou barvu, ale že by zakryla nedokonalosti, to se mi nezdálo. Pleť ale po nanesení zůstala hebká a zmatněná. Stojí 129 korun. 

Saloos Bio Karité Argan Revital je balzám a má různorodé použití. Můžete ho použít na jakoukoli část těla, která potřebuje extra péči. Určitě se bude krásně hodit do kosmetické taštičky do kabelky díky svému malému balení. Stojí 108 korun.


U balzámu na rty Rimmel London Colour Rush se nenechte zmást názvem, není to jen lehce zabarvený balzám, ale i výrazná rtěnka s balzámem v jednom. Překvapil mě i svou výdrží. Zkoušela jsem odstín 220 Rumour Has It. A stojí okolo 120 korun.

Z výživného krému na ruce Nivea Smooth Sensation jsem byla hned po prvním vyzkoušení nadšená. Krásně se do kůže vpil a voní jako klasická modrá Nivea. Co si přát více? Stojí okolo 80 korun. 

Paletka očních stínů Catrice je z limitované edice Victorian Poetry. Zkoušela jsem odstín C01 Nostalchic, kde najdete šest různých odstínů – od zlatých přes tmavé a matné až po stříbrné. Stojí okolo 200 korun. 

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE!

Autor: luh