Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zapletený účes podle herečky Margot Robbie: Udělejte si ho i vy!

Fotografie
5. listopadu 2016 | 06:00

Zapletené účesy jsou čím dál oblíbenější, a to především kvůli tomu, že si je zamilovaly slavné ženy. Dnes vás naučíme, jak si snadno učesat stejné copy, jaké nosí krásná herečka Margot Robbie (26). Příprava trvá sice déle, ale rozhodně to není nic těžkého. Tak směle do toho!

Pokud máte vlnité vlasy od přírody, ušetříte si spoustu času. Rovné vlasy je totiž potřeba před samotným tvořením účesu natočit. Ideálně pomocí kulmy. Vlasy na ni natáčejte vždy směrem od obličeje. Pramínky nedotáčejte až ke konečkům, díky tomu navlněné vlasy trochu prodloužíte. Nezapomeňte, že je nutné mít pěšinku uprostřed, aby na obou stranách bylo stejně vlasů. Až budete mít hotovo, připravte si dvě tenké gumičky a obyčejné vlásenky.

Začněte krajním pramínkem na libovolné straně. Několikrát ho zatočte směrem od obličeje a pak k němu přidejte další pramínek a zase rolujte. Takhle postupně přidejte všechny vlasy podél obličeje a nakonec dole pod uchem zagumičkujte. To samé udělejte i na druhé straně. Aby účes vypadal opravdu tak, jak ho nosí Margot Robbie, udělejte ho trochu ležérní. Vyndejte pár tenkých pramínků a povytahujte cop.

Aby nebyla vidět gumička, zamaskujte ji tak, že kolem ní omotáte pramínek z culíku. Ten pak připevněte vlásenkou tak, aby nebyla vidět. Další možností je, že si pod každým culíkem necháte volný pramen, který nezagumičkujete, a tím gumičku omotáte. A je to!

Přesný postup najdete ve videu!

Video se připravuje ...
Zapletený účes podle Margot Robbie • VIDEO: youtube.com