Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaká prsa mají muži nejraději?

26. října 2016 | 14:00
Prezentace klienta |

Dokonalá ňadra jsou sice snem každé ženy, ale ve skutečnosti nic takového neexistuje. Mužům se líbí různá prsa, ale v něčem se až příliš často shodují. Jaká prsa mají rádi muži a jaká chtějí ženy?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Yes Visage

Prsa a muži

Některý muž se spokojí s jedničkami, pro druhého jsou trojky stále moc malé. Těžko by se ovšem našel takový, kterému jsou ženská prsa lhostejná. Avšak dle statistik obecně muži dávají přednost středním až spíše větším prsům, i když na druhou stranu z výzkumů také vyplývá, že pro většinu je ale důležitější jejich tvar a tuhost. 

Prsa a ženy 

Přesto se ale nejvíc prsy zabývají právě ženy. Chtějí být konkurenceschopné, cílí na muže, ale soupeří se ženami. Ženy řeší nejen velikost, ale zda a jak prsa klesají dolů, případně se rozlévají do strany, ale i jak s přibývajícími roky a kily mění velikost a tvar. Dle statistik je obecně se svým vzhledem nespokojeno 98% žen. A celá třetina z těchto žen zvažuje plastickou operaci, právě prsa jsou po liposukci druhým nejčastějším zákrokem. „Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává ženám právě zvětšení prsou,“ potvrzuje specialista na plastiku prsou MUDr. Martin Molitor, PhD, primář plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Metody úpravy prsou

Nejvíce žen touží po větším poprsí či plnějším dekoltu. Zvětšení poprsí lze řešit jednak vlastním tukem nebo častěji pomocí prsních implantátů. „U nás na klinice vždy vybíráme velikost tak, aby seděla přirozeně vzhledem k postavě a hmotnosti klientky. Velikosti si u nás může klientka vyzkoušet přímo na sobě pomocí tzv. „Sizerů,“ vysvětluje MUDr. Issam Alawa z Kliniky YES VISAGE. Povislá prsa a úpravu tvaru pak řeší modelace prsou. „Konzultace je základ. Zde má lékař šanci provést objektivní vyšetření, zjistit výchozí stav a prodiskutovat s klientkou vhodnou metodu výkonu, aby výsledek byl perfektní,“ popisuje důležitost konzultace MUDr. Issam Alawa.

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Více typů plastiky prsou na www.yesvisage.cz/prsa

Jakou plastiku si u partnerek přejí muži? 

Nejčastěji se setkáváme s tím, že muži si u svých partnerek přejí větší prsa, také v tomto případě nejčastěji chodí s nimi ke konzultaci. Pak je to po porodech modelace s nebo bez zvětšení prsou. A nakonec zmenšení prsou s modelací, tady je přítomnost mužů u konzultace nejméně častá,“ vysvětluje MUDr. Martin Molitor a dodává: „Při konzultaci estetické operace prsou se skutečně ženy často zmíní o tom, co si přeje manžel nebo partner. Pokud se nezmíní, já osobně se aktivně ptám. Je hodně důležité, aby partner o operaci věděl a souhlasil s ní, ideálně aby byl přítomný u konzultace. Dozví se přesně, co operace znamená a může pak být pro partnerku oporou.“

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Kam na prsa?

Klíčovým rozhodujícím prvkem by určitě neměla být cena. Asi nelze přesně říci, která klinika má jak bohaté zkušenosti s některým typem operace. Dá se ale odhadnout spolehlivost a úroveň kliniky jako celku. Klinika by měla být známá s pozitivním jménem a mít ve svém týmu dobré lékaře. Velmi důležitý je pak samotný chirurg, který bude výkon provádět. Jak již bylo zmíněno, samotná konzultace je základ. Porozhlédněte se také po zázemí kliniky. To jak je moderní a jak dbá na čistotu a bezpečnost je pro operaci rovněž velmi důležité. „Informujte se, jaké klinika či lékař používá implantáty, zda se jedná o kvalitní a léty prověřenou značku se všemi potřebnými certifikáty,“ radí MUDr. Molitor z Kliniky YES VISAGE, na které je o plastiku prsou velký zájem. 

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage
„U nás na klinice využíváme moderní a zároveň maximálně šetrné postupy, které jsou bezpečné a zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací. Dbáme na precizně odvedený výkon, a aby nejen prsa, ale všechny změny plastického chirurga působily přirozeně a bez zjevných stop chirurgického zákroku,“ vysvětluje Molitor. Jeho slova potvrzuje i mnoho spokojených klientů z řad známých osobností. Mezi klienty této kliniky patří například i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Marta Jandová a mnoho dalších. 

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

TIP PRO VÁS 

Největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie u nás Klinika YES VISAGE nabízí nezávaznou konzultaci úpravy prsou se specialisty a také možnost splátek již od 500 Kč měsíčně s nulovým navýšením. Více informací na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě nebo na www.yesvisage.cz

VYHRAJTE PROMĚNU ZDARMA

Vyhrajte nová prsa, vysněnou postavu nebo mladší pleť zdarma! Soutěžte s Klinikou YES VISAGE o proměnu dle vašeho přání. Více informací na www.yesvisage.cz.