Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejkrásnější manikúra letošního podzimu: Vsaďte na třpyt, lesk a perly

16. října 2022 | 06:00

Pokud jste ještě neschovaly pastelové či neonové laky na dno svých šuplíků, je ten nejvyšší čas. Podzim vyloženě vybízí k tlumenějším tónům. Připadá vám to jako nuda? To rozhodně nemusí. Letošní podzim vedle klasických odstínů hnědé, červené nebo oranžové pofrčí také třpyt a lesk v jakékoliv podobě a skvěle na nehtech budou vypadat také perly. Inspirujte se ve fotogalerii!

Dejte svým nehtům nový kabátek a trošku zaexperimentujte. Podzimní nehtové trendy k tomu doslova vybízí! S jakou manikúrou letos rozhodně nešlápnete vedle?

Jak si upravit gelové nehty doma? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

Nebojte se zazářit

Nastal ten pravý čas, kdy svým nehtům můžete dodat trochu záře v podobě různých třpytivých laků. Nemusíte hned bůhví jak experimentovat. Stačí, když svůj oblíbený lak přetřete jednou třpytivou vrstvou. Nádherně to bude vypadat například v kombinaci s tmavě modrou, černou, tmavě zelenou. Rázem tak své nehty oblečete do noční oblohy.

Dokonalé perly

Perly nemusíte nosit pouze na krku, skvěle budou vypadat také na vašich nehtech. Hodí se pro delší nehty, kdy můžete perly zkombinovat s francouzskou manikúrou, skvěle ale budou vypadat také malé perličky na kratších nehtech.

Zlaté časy

Skvěle na nehtech budou vypadat také zlaté prvky. Pokud je na vás zlatý lak příliš, můžete si pomocí zlatého odstínu namalovat pouze drobné detaily, které vaši manikúru příjemně rozzáří, a přitáhnou tak pozornost. Krásně budou vypadat také zlatavé třpytky nebo drobné kamínky.

Velký výběr pestrých laků na nehty za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Další inspiraci na podzimní manikúru najdete ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová